fbpx

Haibike: cápatámadás – Pedelec Parádé 2019

A főként pedelec kerékpárokra fókuszáló Accell csoportos német márka, a Haibike is kiállít a Pedelec Parádén! Valószínűleg a munkásságuk bemutatása senkit nem fog meglepni, élen járnak az elektromotorok alkalmazásában, modelljeik hosszú sorának se szeri, se száma.

A 2019-es modellek közül a Flyon széria kapta a legtöbb figyelmet. A Haibike a TQ-System brutálisan erős, 120Nm-es nyomatékot leadó motorját építi be az új sorozatba. Még mielőtt elszaladnál az első Haibike kereskedőhöz, le kell lomboznunk; ebben az évben csak limitált darabszámban gyártják majd az újdonságokat, így nincs sok esély, hogy ebből Magyarországon is vásárolhatsz.

Az első évben 10 modell jelenik majd meg, de a piacra dobás csak valamikor 2019 nyarán indul majd el. Az árak brutálisak lesznek; 5000-9000 EUR között veheted majd meg.

Yamaha modellek vázba integrált akkuval

A Yamaha terén láttuk a legtöbb újdonságot. Jönnek a vázba integrált akkuk és végre szép kijelzőket is láthattunk.

haibike_yamaha_integrálthaibike_yamaha_kijelzo

Bosch-os kerékpárok

A jól bevált MTB kerékpárokon kívül, idén a Haibike nagy hangsúlyt helyezett a “kalandjárgányok” kategóriájára. Ezek merev vázas 27,5″-ös montik, melyeket ballonos utcai gumikkal szerelnek fel. Itt van pár példa, hogy is néznek ki.

Katalógus

A kerékpárok adatlapjait itt találhatod (lapozható katalógus, a jobb aljára kattintva tudod kinagyítani):

A forgalmazó az ebikeshop.hu, itt találod a gépek adatlapjait: ebikeshop.hu webshop.

 

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!

Maradjatok velünk és figyeljétek a Pedelec Parádé rovatunkba bekerülő cikkeket, hogy megismerhessétek a kiállítókat, megkapjatok minden információt az eseményről.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo