fbpx

Elektromos motorok az ECARSALON-tól – Pedelec Parádé 2019

Az idei Pedelec Parádé egyik nagy attrakciója, hogy a rásegítéses kerékpárok mellett elektromos hajtású motorokkal is megismerkedhetnek az érdeklődők. Több kiállítóval is készülnek, de most engedjétek meg, hogy a BikeMag hasábjaira is egy kis motoros életérzést vigyünk, s hadd mutassam be a Super SOCO márkát.

2016 júniusában érkezett meg az első lítium akkumulátorral működő, elektromos hajtású Super SOCO motorkerékpár, a TS. A modell. Sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy egy közösségi finanszírozási oldalon keresztül a Super SOCO rekord nagyságrendű összeget gyűjtött egy hónapon belül.

2017 áprilisában megérkezett a második generációs, retró megjelenésű lítium akkumulátorral működő, elektromos hajtású Super SOCO motorkerékpár, a TC. A. Bemutatója napján több, mint 4000 darabra született előrendelés.

Napjainkig a Super SOCO 205 bejegyzett szabadalmat mondhat magáénak, köztük 6 találmány, 9 használati minta, 96 ipari formatervezési minta és 94 szoftver. A járművek számos design díjat kaptak, mint például a japán “G-MARK Excellent Design” díjat.

A Super SOCO motorkerékpárok több mint 40 országában kerülnek értékesítésre, így Európa, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Délkelet-Ázsia és a Közel-Kelet országaiban is. A jól ismert vezető ipari cég, a Xiaomi, nemrégiben vált a Super SOCO résztulajdonosává.

Az Ecarsalon kínálatában rengeteg gyerekmotort is találhatsz. A Kuberg palettájáról már 3 éves kortól használható motorokat fogunk bemutatni.

A kiállításon a spanyol Torrot elektromos járgányait is megnézheted. A kínálatban elektromos kerékpár és elektromos robogó is található.

Weboldalunk címe: http://www.ecarsalon.com/hu

 

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!

Maradjatok velünk és figyeljétek a Pedelec Parádé rovatunkba bekerülő cikkeket, hogy megismerhessétek a kiállítókat, megkapjatok minden információt az eseményről.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo