fbpx

DEMA: ebike-ot mindenkinek! – Pedelec Parádé 2019

A klasszikus kerékpárok gyártása mellett a DEMA a legnagyobb szlovák elektromos kerékpárgyártó lett, amelyet sikeresen értékesít Európa-szerte. A DEMA már 1991 óta írja történetét, melynek stratégiai pontja az ebike paletta szélesítése.

A kínálat egyik csúcspontja E-BOSS a MTB 27.5+ kategóriából BOSCH Performance Line CX hajtással. Ez tökéletes választás mindenki számára, aki nagy teljesítményű, sokoldalú elektromos kerékpárt keres. A 27,5+ kerékméret kiváló tulajdonságokat és kényelmet biztosít.

Az E-Trail már egy hagyományos 27,5 és 29” MTB középmotoros széria, amely Bafang motorjával és nagyszerű ár-érték arányával nagy népszerűséget szerzett. Továbbfejlesztett változata az E-Trail Pro már Brose Drive T motorral érkezik.

Az E-LLIOT és az E-LLEN elérhető Trekking és Cross kategóriában. Az eredeti hátsó motoros modellek a 2019-es évre középmotort kaptak, de ennek ellenére nagyon kedvező áron kaphatóak.

A városi kerékpárokat több középmotoros típus képviseli, de hátsó kerékagymotorral is kaphatóak, így az áruk széles réteg számára megfizethető: mindössze 293 000,-Forint-tól kezdődik a paletta.

Mivel a DEMA a hivatalos forgalmazója és szervizpartnere az FSA és a VISION márkáknak, ez természetesen több modell felszereltségében is tükröződik. A DEMA Katalógus lapozható formában itt találod:

Kipróbálható modellek:

  • E.Carmen
  • E-llen
  • E-lliot
  • E-Trail
  • E-Boss
  • továbbá néhány megújult EXTEND termék és SELLE ITALIA és Sportourer nyergek
  • + meglepetés modellek
  • + ingyenes ID Match mérés

 

További információk:

Web: https://dema.bike

Facebook: https://www.facebook.com/DemaBicyclesHungary

 

Várunk a Pedelec Parádén, ahova érdemes regisztrálni a kedvezményekért!

Maradjatok velünk és figyeljétek a Pedelec Parádé rovatunkba bekerülő cikkeket, hogy megismerhessétek a kiállítókat, megkapjatok minden információt az eseményről.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo