fbpx

Várják a bringásokat és a családokat a McDonald’s BringaMánia Napra szeptember 12-én

Egész napos ingyenes kerékpáros szabadidős rendezvény várja a friss levegőre és szórakozásra vágyókat most vasárnap (2010. szeptember 12-én) a zuglói Millenáris Velodromban a Népstadion területén. A McDonald’s BringaMánia Napon az egész család reggeltől estig együtt bringázhat, gyönyörködhet a látványos bemutatókban és élvezheti a szórakoztató programokat egy igazi kerékpáros stadionban, ahol még Tilla és Puskás Peti is megmérkőzik egymással.

McDonald’s BringaMánia Nap

McDonald’s BringaMánia Nap

Az ingyenes családi szabadidős rendezvény igazi csemegékkel gondoskodik a szórakozásról. Különlegesség lesz a bringarally, ahol a benevező családi, baráti, társaságoknak rejtjeles térkép segítségével kell ügyességi és játékos feladatokat megoldaniuk a közeli Városligetben. A kisebbek ügyességi pályán tehetik próbára tudásukat, vagy élvezhetik Gryllus Vilmos biciklis koncertjét, a nagyobbak megismerkedhetnek a freestyle alapjaival, vagy szurkolhatnak Till Attilának és Puskás Petinek, akik őrült párbajcsatát vívnak majd bringával egy ökölvívó ringben.

A McDonald’s BringaMánia napon pályakerékpáros futamokra is sor kerül

A McDonald’s BringaMánia napon pályakerékpáros futamokra is sor kerül

A Cyclechic.hu csapata Tilla közreműködésével mutatja be, milyen a bringás divat 2010 őszén. Akik pedig nemcsak a bicikis ruhák, de a biciklik esetében is kíváncsiak a legújabb trendekre a bringakiállításon nézelődhetnek és a kiállított kerékpárokat tesztelhetik a tesztcenterben. A látványos bemutatók iránt érdeklődők sem fognak unatkozni: A BMX szerelmeseinek a kölni világbajnokság aranyérmese, Kun Ádám tart lélegzetelállító bemutatót, aki pedig arra kíváncsi, hogyan lehet a levegőben bringával szaltókat ugrani, azt a műfaj koronázatlan királyának Nagy „Gizmo” Attilának és barátainak freestyle showműsora várja.

McDonald’s BringaMánia Nap

McDonald’s BringaMánia Nap

A gólörömök kedvelőire is gondoltak a szervezők, számukra a lovaspólóhoz hasonló, bringapóló meccsek gondoskodnak a szórakozásról. A vállalkozó szelleműek kipróbálhatják milyen a bringapólóban kapura lőni. A magyar bringapolósok idén már megjárták az Eb-t és vb-t is, így biztosan nagy csatákra számíthatunk.

A rendezvényen bemutatkozik a kerékpározás több ága is, lesz Fixi verseny (racsni nélküli városi bringákon) és láthatunk Monociki (egykerekű) bemutatókat. A kerékpáros stadion betonteknőjében pályakerékpáros versenyszámokban lehet gyönyörködni, lesz üldözéses csapatverseny, sőt, még az egykörös amatőr futamon is rajthoz lehet állni! Az egész napos rendezvényen két bajnokság is folyik majd: a kerékpározás egyik extrém szakága, a Triál legjobbjai küzdnekek a magyar bajnoki címekért, és ezzel párhuzamosan a Bringapoló bajnokságnak is a BringaMánia Nap ad otthont.

McDonald’s BringaMánia Nap

McDonald’s BringaMánia Nap

A versenyekbe benevező családok és gyerekek között a szervezők ajándékokat sorsolnak ki: gyerek és felnőtt kerékpárt, értékes bringás kellékeket nyerhetnek a résztvevők. Az első 500 regiszrált résztvevő ajándék pólót és fényvisszaverő karpántot kap.

A részletes programok és nevezési információk elérhetőek a következő helyeken:

www.kerekparinfo.hu/bringamania valamint www.mcdonalds.hu/bringamania

McDonald’s BringaMánia Nap

McDonald’s BringaMánia Nap

Hasznos tudnivalók:

Helyszín: Budapest, Zuglói Millenáris Velodrom (a Népstadion területén) XIV. ker. Szabó József u. 3

Időpont: 2010. szeptember 12. Vasárnap 9.00 – 17.00 óra

A szervezők azokat is várják, akiknek nincs bringájuk, hiszen nekik is számos lélegzetelállító bemutatóban és szórakoztató programban lehet részük! A biciklivel érkezők kerékpárjaikat a rendezvény helyszínén felállított bringatárolókban helyezhetik el.

A McDonald’s BringaMánia program a biciklizésért és a biciklisekért jött létre. Célja a bringázás népszerűsítése mellett az, hogy segítse a kétkeréken közlekedő gyerekeket és felnőtteket a kulturált, biztonságos biciklizés elsajátításában. BringaMánia a Facebookon is! www.facebook.com/BringaMania

Forrás és fotó: BringaMánia sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo