fbpx

Újdonság: Fenix HM61R Amber V2.0 fejlámpa és zseblámpa egyben

A Fenix márka köreinkben is ismert lámpája a Fenix HM61R Amber új, V2.0 generációja a napokban látta meg a napvilágot. Különlegessége, hogy kifejezetten a helyi piacra módosították ezt az univerzális fejlámpát, tehát eltér a globálisan kapható HM61R modelltől.

Praktikus, hogy a lámpát a pántokból kivéve könnyen kézi lámpává is alakíthatjuk. Fényárama megnőtt 1600 lumenre, ezáltal a hatótáv is hosszabb lett, 162 méter, ami már egészen tekintélyes, ha azt vesszük, hogy a távolba is világít és szélesen is szórja a fényt. Használható akár sisakon, de még kormányon is, egy egyszerű tartóval.

A Fenix HM61R Amber V2.0 nélkülözhetetlen kiegészítő lesz kempingezéshez és bikepackinghez, mivel a semleges fényárnyalatú LED-nek köszönhetően élénkebben hatnak a színek a természetben, ami így sokkal kellemesebb a szemnek, mint a kékesfehér hideg fényű lámpáké. A fejlámpa talpa mágneses, ezért ha szerelni kell valamit a sötétben, egyszerűen rögzíthetjük bármilyen vasra. Az akkumulátor mágneses csatlakozóval tölthető egyenesen a lámpában, vagy azt kivéve az USB-C portján keresztül tölthetjük egyenesen az akkut is.

Mint azt a Fenix lámpáknál már megszokhattuk, magától értetődő a lámpa IP68 víz- és porállósága, a kivehető Li-ion akkumulátor 3400 mAh kapacitással és saját USB-C porttal, valamint a duralumíniumból készült ütésálló fém lámpatest. A HM61R Amber az előző verzióhoz képest erősebb, 10 lumenes kiegészítő piros világítást kapott, ami nagyon hasznos, mert nem vonzza a sötétben a szúnyogokat, nem vakít el másokat a sötétben, és nem ébreszti fel a sátorban alvókat sem. Újdonság a csat, amivel a lámpa a tartóban van rögzítve, kivétel után pedig zsebbe vagy hátizsákra is csatolhatjuk és akár piros villogóként is használhatjuk éjszakai kerékpározásnál.

A Fenix HM61R Amber V2.0 fejlámpájában megvan minden, amire szükség lehet bringázás, kempingezés, kerékpár javítás, túrázás, terepfutás vagy bármilyen más outdoor tevékenység közben. A hosszú üzemidő és az ellenállóság pedig biztosítja, hogy mindig számíthassunk rá, bármilyen körülmények között.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo