fbpx

Újdonság: Fenix BC26R kerékpárlámpa

Megérkezett a Fenix bringás újdonsága a Fenix BC26R kerékpárlámpa 1600 lumennel és akár 169 méter hatótávval. A lámpa cserélhető Li-ion 21700-as akkut kapott, 5000 mAh kapacitással. Ennek főként azok fognak örülni, akik hosszú versenyekre járnak, és inkább cserélni szeretik az akkut, mint tölteni a hosszú utakon. Ha valaki mégis töltené, megteheti egyenesen a lámpában, egyszerűen egy USB-C csatlakozón keresztül.

A fényforrás egy modern Luminus SST-40 dióda speciálisan kialakított reflektorral, amely a fényt 100°-os szögben szórja, így effektíven megvilágítja a teljes terepet a kerékpár előtt. A kormánytartó kialakításának köszönhetően a lámpát gyorsan fel tudjuk szerelni, vagy eltávolíthatjuk és szükség esetén nagyteljesítményű kézilámpaként is használhatjuk. A tartó 22-32 mm átmérőjű bicikli kormányon használható és már a csomag része, illetve vásárolható hozzá lámpatartó aero kormányra is.

Öt üzemmód közül választhatunk: 1600 lumen -> 600 lumen -> 200 lumen -> 50 lumen -> pulzáló villogó (50-600 lm).
Mindennapi tekeréshez a közutakon elegendő a 600 vagy 200 lumenes mód használata, amellyel bőven benne vagyunk a 9,5-18 óra közötti üzemidőben. Az 50 lumenes módot használva akár 65 óra világítást is biztosít. Az 1600 lumenes üzemmód jól jön a gyors részeken és beláthatatlan kanyarokban, hosszabb ideig használva ezt az extrém teljesítményt, amely már a xenon lámpák fényével vetekedik, a lámpa felmelegedhet, ilyenkor bekapcsol az intelligens túlmelegedés elleni védelem, és a digitális teljesítményszabályozás, ami ideiglenesen csökkenti a fényáramot, amíg a lámpa hőmérséklete megfelelőre hűl. Azután automatikusan növeli ismét a fényáramot a maximumra.

Ütésálló és könnyű duralumíniumból készül, a kivitelezés pedig vízálló az IP68-as szabvány szerint, nem kell tartanunk tehát a nagyobb esőzéstől és eséstől sem. A minőséget garantálja az öt éves garancia is.

Mindenki megtalálhatja a Fenix BC26R-ben a hozzá illő bringás kiegészítőt, ideális választás éjszakai edzésekhez, rendszeres munkába járáshoz és több napos versenyekhez egyaránt.

(X)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo