fbpx

Új Bianchi dizájn a GreenEdge Cycling-nak

2021-ben a GreenEdge Cycling (idei nevén Mitchelton-Scott) Bianchi kerékpárokkal fog versenyezni, és ennek kapcsán az olasz gyártó új dizájnnal rukkolt elő, a szokásos celeste színt a sávos türkiz-celeste dizájn váltja.

Bianchi Oltre XR4

Bianchi Oltre XR4

Már évtizedek óta a Bianchit mindenki a celeste színnel kapcsolja össze, sokan ezt a színt Bianchi zöldnek is hívják. A gyártó okkal nem is változtatott ezen, mert így gyakorlatilag a színről fel lehetett ismerni egy Bianchit és a szponzorált versenyzők alatt is már messziről látszott, hogy milyen márkájú kerékpárt használnak (ha éppen nem a feketékkel mentek a Jumbo-Vismások). Viszont most történt egy kis újítás, a 2021-től Bianchi kerékpárokkal versenyző GreenEdge csapata, új színt, pontosabban dizájnt kap, sávos türkiz-celeste, fekete színű bringákat fognak használni az ausztrál csapat kerékpárosai.

Bianchi Specialissima

Bianchi Specialissima

A GreenEdge Cycling Oltre XR4 disc és Specialissima disc modellekkel fog versenyezni a mezőnyversenyeken, míg időfutamon az Aquilát fogják használni. Felszerelésben a Shimano termékei dominálnak, komplett Duraace Di2 szett végzi a váltást és a fékezést, és a kerekek közül is a Shimano legmagasabb kategóriájú termékeit fogják használni, a C40-et, illetve a C60-at, amin a Pirello P Zero gumijai fognak feszülni. Nyeregből a Fizik termékeire esett a választás, míg a kormány, kormányszár saját márkás Vision/FSA produktum lesz, komputerfronton pedig a Garmin eszközei lesznek a versenyzők segítségére.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo