fbpx

Triál- és monocikli versenyek a hazai legjobbakkal a K&H olimpiai kerékpáros napon

A városligeti 56-osok terén 2010. október 2-án megrendezendő K&H olimpiai kerékpáros napon a triál szakág nemzetközi szinten is eredményes versenyzői mellett világcsúcstartó monociklis is nyeregbe száll…

K&H olimpiai kerékpáros nap

K&H olimpiai kerékpáros nap

A családi szabadidős program szlogenje: „minden, ami kerékpár”, így a sportág valamennyi szakágának lehetősége lesz a bemutatkozásra. A számtalan program, többek közt a 12 regisztrációs ponttal tervezett Budapest túra és a meghívásos dual-triál és monocikli verseny, illetve bemutatók mellett a kezdőknek épített pályán ingyenes oktatásra is sor kerül. A meghívásos dual-trial viadalon részt vesz Hegedűs László hétszeres magyar bajnok, az idei, kanadai világbajnokság 15. helyezettje, valamint Fábián Márk magasugrásban világcsúcstartó, Európa-bajnok monociklis.

K&H olimpiai kerékpáros nap

K&H olimpiai kerékpáros nap

A dualban két egyforma, mesterséges, épített pályán versenyez egyszerre két bringás, egyenes kiesésben, ahol a gyorsabb jut tovább. A versenyek előtt és után ingyenes oktatásra kerül sor, természetesen könnyített pályán, ahol el lehet sajátítani a triálozás alapjait – mondta Schettrer Zsolt szervező, a hazai szövetség elnökségének tagja.

K&H olimpiai kerékpáros nap

K&H olimpiai kerékpáros nap

A K&H olimpiai kerékpáros nappal kapcsolatos információk a folyamatosan frissülő www.kerekparosnap.hu oldalon találhatóak.

Forrás és fotók: a Budapest Sportiroda és a Sportaktiv SE közös sajtóközleménye

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo