fbpx

Segítségre van szüksége egy sporttársunknak!

A Superior Racing Team vezetője Sós Sándor (Sanya) által létrehozott – a nehéz sorsú, vagy bajba került sportolókat támogató – Favorit Kerékpáros Alapítvány sikeres gyűjtést követően 2.200.000,- ft összegben támogatta a közlekedési balesetben egyik lábát elvesztő Somoghy Attilát. Attila erőn felüli akaratereje, kitartása mindenki számára igazi motiváció.

Attila további támogatásra is számíthat, hiszen az október 19-én megrendezésre kerülő 21. Mészkőember hegyi időfutam verseny teljes bevételét neki ajánlotta fel a szervező Superior csapat.
Támogasd Te is nevezéseddel ezt a célt!
https://sportnaptar.hu/21-meszkoember-hegyi-idofutam-verseny-valtozas-20241019_341AF66946213387

Az alapítvány sikeres gyűjtését követően a három válogatott versenyző – akik teljes felszerelését és kerékpárját ellopták – Bruchner Regina, Vas Barnabás és Takács Zsombor összesen 1.000.000,- ft támogatásban részesült.

Az alapítvány most újabb gyűjtésbe kezd!

Szükség van erre, hiszen szeretnének egy speciális kerékpárt vásárolni a korábban utánpótlás neveléssel foglalkozó Borbély Attila részére.

Attila leveléből idézve:
Borbély József Attila vagyok, kerékpáros edző, de jelenleg rokkantnyugdíjas. 2019-ben Egy hirtelen jött sztrók a földhöz csapott. Korábban kerékpáros utánpótlás edzőként dolgoztam, ami az álmom volt. Nagyon kemény 5 év van mögöttem, de mindig tudtam, és éreztem, hogy ezt a szép hivatást még folytatni fogom. Sajnos a komoly sérüléseim, és a covid miatt, nagyon lassan gyógyultam. Ma volt lehetőségem egy speciális kerékpárt kipróbálni, ami nagy lendületet és szabadságot adna a fejlődésemben, illetve a célom felé vezető úton.

 

Köszönünk minden korábbi támogatást és kérjük, aki megteheti, -ha csak néhány ezer ft-al is – támogassa Borbély Attilát , hogy a nehézségei ellenére is újra annak élhessen, ami élteti!

Favorit Kerékpáros Klub Alapítvány
Bankszámlaszám : 10300002-13450937-00014904
Kérjük a közleménybe beírni, hogy: Borbély Attila álma teljesüljön

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo