fbpx

Ritchey nyereményakció a Crosskovácsi Maratonon

Június 8-án kerül megrendezésre Nagykovácsiban a Crosskovácsi Mountain Bike Maraton, mely egyben a Magyar Köztársaság MTB Maraton Bajnoksága is. A méltán népszerű rendezvényen való részvételre most még egy jó okod lehet: ha regisztrálsz a BikeFun-Ritchey nyereményjátékán, akkor kis szerencsével tiéd lehet 1 pár Ritchey Z-Max Intuition Pro külső!

A Ritchey kerékpáros márkát nem kell bemutatnunk a bringások körében, hiszen mindenki tudja, hogy csak csúcsminőségű alkatrészeket találunk a palettájukon. A gyártó most lehetőséget ad 20 szerencsés résztvevőnek arra, hogy élesben teszteljék a Ritchey gumikat a nagykovácsi versenyen. Ha vállalod, hogy június 8-án, még a verseny előtt lecseréled a régi gumidat a vadiúj Ritchey külsőkre, és a Crosskovácsi távját már ezekkel teljesíted, akkor eséllyel indulhatsz a játékban. Nem kell mást tenned, mint nevezned a Crosskovácsi maratonra és regisztrálnod a nyereményjátékra ide kattintva.

A szerencsés nyertesek előre értesítjük, a nyereményüket a Merida Maraton Team sátránál felállított Ritchey Service Center-nél vehetik át.

További részletek: www.bikefun.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo