fbpx

Regisztrálj a BringaMánia Napra!

A vasárnapi McDonald’s BringaMánia Napon a Zuglói Millenáris Velodromban külön díjazzák azokat a résztvevőket, akik előre regisztrálnak a Vuelta Sportiroda honlapján. Értékes ajándékokat nyerhetsz, akár 30 ezer forint értékben, érdemes tehát rászánni néhány percet!

A délelőtti gyerekprogramok (1 körös verseny és ügyességi verseny) előre regisztrált résztvevői között 13 órakor, a díjátadók után tartanak sorsolást a szervezők, ahol három szerencsés fiatal kisbringás nevét húzzák ki a kalapból. A délutáni, 17 órás sorsoláson a BringaRally és az autóhúzó verseny előnevezői vehetnek részt.

Regisztrálj a BringaMánia Napra!

Regisztrálj a BringaMánia Napra!

Az egyenként 10-50 ezer Ft értékű nyereményeket az alábbi gyártók és forgalmazók ajándékaiból állítják össze a szervezők: Merida, Magellan, Cube, Bike Planet, 1MinD1, Evobike, Mofo Hungary, Bikeplus.hu, Bringadivat, Lindisign, Bringamatrica.hu, Kona City, Gauswheel, Special Bike, 3G Stepperbike és a Kenzel kerékpár.

A McDonald’s BringaMánia Napon reggel 10 órától este 18 óráig minden korosztály megtalálja a számára kedves bringás szakágat, versenyszámot; kedvére túrázhat, szórakozhat. A sorsolásokon csak az veheti át az ajándékát, aki személyesen is jelen van. Regisztrálj a www.kerekparinfo.hu oldalon péntek 16 óráig, és legyél Te a szerencsés nyertes!

Teljes program: www.kerekparinfo.hu/bringamania-nap/teljesprogram

Forrás: Vuelta Sportiroda sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo