fbpx

PRO Touring műhelypumpa

A PRO Touring műhelypumpával gyorsan fel lehet fújni a kerékpár gumijait, egy fújásra nagy mennyiségű levegő kerül a gumiba és mindezt 11 bar maximálisa nyomásig tudja. Emellett jól látható, nagy méretű talpba integrált kijelzővel rendelkezik és minden szeleptípussal kompatibilis a feje.

A PRO Touring műhelypumpa a kedvező árához képest nagyon sokat tud, akár az eggyel magasabb kategóriákkal is probléma nélkül felveszi a versenyt. A talpba integrált kijelző praktikus megoldás és nagyon jól látható, még a nem tökéletes szemmel rendelkezők is látni fogják, hogy mennyi levegő van éppen a gumiban. A pumpa műanyag talpat és ergonomikus fogantyúval rendelkezik, melyeknek köszönhetően kényelmesen fel tudjuk vele fújni a kerékpárunk gumijait.

Nagy légkamrával rendelkezik a PRO Touring műhelypumpa, egyszerre sok levegőt fúj a gumiba, így kevés pumpálással nagy mennyiségű levegőt tudunk juttatni a gumikba vele. 11 bar a maximálisan elérhető nyomás ezzel a pumpával, ezért gyakorlatilag bármilyen kerékpár gumijának felfújására alkalmas. A fejen két nyílást találunk, melyek minden szeleptípussal kompatibilisek, legyen szó autó vagy szingó/presta szelepről.

 

Teszt tapasztalatok:

– Könnyen lehet vele felfújni a kerékpárgumik többségét.
– A tesztelt pumpák között a legnagyobb mennyiségű levegőt fújta ki egy nyomásra, a 25-ös teszt szingó gumiba 20 pumpálásra 6,8 bart fújt.
– 8 barig könnyen lehetett lenyomni a pumpát (85 kg-s férfi esetén), az ígért 11 bart is tudta kisebb erőfeszítésre, 9 bar fölött már rugalmasságot lehetett érezni fújás közben, a talp és a fogantyú is kicsit hajlottak
– A fej közepesen tartotta magát a normál szelepen, viszont a szelephosszabbítóról hamar leugrott ezért ott kellett valaki aki ráfogta.

Összegzés:

Kedvező árú műhelypumpa, ami nagy mennyiségű levegőt fúj ki egyszerre, melynek köszönhetően gyorsan fel lehet fújni a kerékpár gumijait. Használható bármilyen típusú (MTB, túra, városi, országúti) kerékpárhoz, kényelmesen kellően nagy nyomást el lehet vele érni maximum 11 barig. Jól látható a kijelzője. Nagy nyomású országúti-, pálya szingó esetén szelephosszabbító mellett még egy embert segítségül kell hívnunk.

Ajánlott fogyasztói ár: 17 070 Ft
További műhelypumpákért keresd a Bikepro.hu oldalát.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo