fbpx

Pedálozz! – bringás rövidfilm-pályázat a Kikötő Online-on

Életünk a pedál körül forog: tekerjük a cangán, tövig nyomjuk a kocsiban, vagy éppen pedálozunk a jobb melóért, nagyobb házért. A Kikötő Online pályázatot hirdet: minimum 3, maximum 5 perces rövidfilm készítésére, melynek témája a pedál! A szót ki-ki kedve szerint értelmezheti, műfaji vagy stiláris megkötések nélkül…

Pedálozz! Filmfesztivál 2011

Pedálozz! Filmfesztivál 2011

A filmek mobiltelefonnal, kamerával, fényképezőgéppel, de akár webkamerával is elkészíthetők avi, mpeg, mp4 formátumban. A pályamunkák feltölthetők a Kikötő-Online honlapjára vagy DVD-n postai úton elküldhetők a szerkesztőség címére:

Ferling Webline
7621 Pécs, Mária u. 8.

A borítékon fel kell tüntetni: Pedálozz! Filmfesztivál

Beküldési határidő: 2011. február 23. Éjfél

A verseny kétfordulós: A beérkező pályaműveket az előzsűri folyamatosan értékeli, majd az így kiválasztott filmek február 25-től megtekinthetők a Kikötő-Online-on. A második fordulóba jutott filmeket nemzetközi szakmai zsűri bírálja el, valamint a közönség is szavazhat rájuk.

Eredményhirdetés: 2011. március 5.-én 18 órakor a budapesti Vörösmarty Moziban. A győztes filmet a Vörösmarty Mozi március 5-től műsorra tűzi és esti előadásai előtt egy hónapon át vetíti.

Bővebb információ: www.kikotoonline.hu

Forrás: Pedálozz! Filmfesztivál sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo