fbpx

P-Nívó hírek

Új honlappal és az eddiginél is hosszabb csapatnévvel kezdi a 2008-as szezont a P-Nívó-Betonexpressz 2000-Corratec országúti csapata. Az olimpiai résztvevő Kusztor Péter gárdája az átigazolások után új magyar illetve olasz versenyzőkkel bővült, így immár 16 kerekessel indulnak harcba az UCI kontinentális versenysorozatában. Az országúti kerékpársport hazai szerelmesei sajtóközleményből értesülhetnek a részletekről… „Mindenekelőtt valamennyi érdeklődő, szurkolónk és támogatónk elnézését kérjük a hosszas várakozásért, de nem volt ok nélkül a hosszas csend. Csapatunk egyik legnehezebb, ugyanakkor legeredményesebb időszakát élte át a holtszezonban… A 2008-as működési feltételek előteremtésén dolgozva jó néhány akadályba ütköztünk, de örömmel jelenthetjük: az utolsó gátakat is sikerült átugranunk, immár semmi sem állhat versenyzőink útjába. Olyannyira, hogy már a héten kezdünk: a P-Nívó-Betonexpressz 2000-Corratec idei első versenyére Franciaországban került sor. Legjobbjaink az Etoile de Besseges nevű ötnapos, 2.1-es kategóriájú körversenyen állnak rajthoz, legutolsó információnk szerint a világbajnoki ezüstérmes Bodrogi László is ott lesz csapatával a rajtnál.
Mindebből a legfontosabb már kiderülhetett: együttesünk ebben az esztendőben is UCI-kontinentális klubként szerepel majd a nemzetközi élvonalban, a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség hivatalosan is bejegyezte csapatunkat. Sorainkban jó néhány új arcot fedezhetnek majd fel szurkolóink, érkezett hozzánk három fiatal olasz kerekes, Davide D’Angelo, Eugenio Loria és Emanuele Rizza, a hazai élvonalból két sokszoros magyar bajnok kitűnőség, Árvai Attila és Ivanics Gergely, két feltörekvő tehetség, Tóth Dániel és Valkó András, valamint a rutinos Tisza Zoltán.

Sajnos a sok bizonytalanságot hozó időszakban a csapat elveszítette egyik legnagyobb erősségét, Dér Zsolt az első szerb kontinentális csapathoz, a Centri della Calzatura-Partizanhoz távozott – az ő hiányának feledtetéséért mindent megtesznek majd versenyzőink. Annál is inkább, mert a legkomolyabb célkitűzéseket sikerült teljesítenünk: ebben az évben 16 versenyzővel, várhatóan párhuzamosan két sorral is részt vehetünk az UCI kontinentális sorozataiban, támogatóink jóvoltából sportolóinknak professzionális hátteret, világszínvonalú felszereléseket tudunk biztosítani, vagyis a legjobb körülmények között készíthetjük fel versenyzőinket az év második felének nagy versenyeire, az országúti világbajnokságra, illetve a pekingi olimpiára!

Az új korszak kezdetének egyik jele a klub új honlapjának indulása is, a www.pnivo.com oldalait napról napra igyekszünk majd ellátni friss hírekkel, eredményekkel, információkkal.

A következő napokban is bőven lesz miről beszámolnunk…”

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo