fbpx

Novemberben újra! Nyerj Scott Spark 960 bringát és más finomságokat!

A három hónapon át tartó nyereményjátékunkban most lehetőséged van fődíjként egy új Scott Spark 960 mountain bike kerékpárt nyerni az értékes Scott és Syncros kiegészítők mellett.
Novemberben sem kell mást tenned, csak válaszolni néhány új kérdésre és máris részt vehetsz a havi nyeremény és  a decemberi fődíj sorsolásokon.

Ráadásul, ha minden hónapban válaszolsz az adott havi kérdésekre akkor háromszoros eséllyel lehet a tiéd az új Spark monti!

2021. október 1-től december 20-ig a Scott támogatásával nyereményjátékot hirdetünk, megünnepelve, hogy a márka idéntől közvetlenül elérhető hazánkból, a kiemelt partnerboltokon keresztül.

Mindhárom hónapban (október, november, december) pár kérdést teszünk fel nektek, amiket ha megválaszoltok, akkor részt vehettek az adott hó végi sorsoláson, ahol Scott, Syncros kiegészítőket és ruházatot fogunk kisorsolni.
Ezenfelül minden válaszadó harcba szállhat a decemberi fődíjért is, ami nem más, mint egy Scott Spark 960!

Ha mindhárom hónapban válaszoltok kérdéseinkre akkor háromszoros eséllyel nyerhetitek meg a Scott össztelósát.

>>> A novemberi kérdéseket IDE kattintva találjátok.

Nézzük a nyereményeket!

A fődíj:

Scott Spark 960 kerékpár (M méretben)

 

A Scott legújabb össztelós montija, ami elöl 130 mm, hátul 120 mm rugóúttal rendelkezik. A hátsó rugóstag szinte nem is látható, ezzel egyedi, letisztult külsőt kölcsönözve ennek a trail fully-nak. A 960-as modellt 1×12 sebességes Shimano XT – Deore mix szettel szerelték, a rugózásért pedig a RockShox és az X-Fusion elemei felelnek. A kiegészítők terén sem kell csalódnunk ebben a bringában, a Scott saját márkájának, a Syncros alkatrészeivel találkozunk mindenhol. Bárki nyeri meg a Scott Spark 960-at, biztosan jó élményeket fog vele szerezni a hazai traileken.
További információkat ide kattintva találsz.

November havi nyeremény:

SYNCROS Backpack Pannier

 

 

Kettő az egyben táska. Ha akarod egyoldalas csomagtartótáska, de ha úgy van kedved akkor hétköznapi hátizsákként is viselheted. Ráakasztod a csomagtartódra, eltekersz vele a boltba, aztán probléma nélkül leveszed és a pántokat felszerelve hátizsákként beviszed magaddal az üzletbe. Vízálló és tartozik hozzá egy gumiszerelő szett is. Praktikus városi- és túra bringások számára.

További információkat ide kattintva találsz.

Scott Shield napszemüveg

Ha szereted a modern formájú napszemüvegeket akkor a Scott Shieldet is kedvelni fogod. Országútra és terepre is optimális viselet.
További információkat ide kattintva találsz.

Syncros Guide Kit Multi-Tool

Nyomatékkulcs 7 bitfejjel, láncbontóval, gumileszedővel és foltokkal. Elsősorban kerékpározáshoz zsebbe vagy táskába ajánlja a gyártó, ha bármi probléma lenne bringázás közben, de a nyomatékkulcs otthon szerelés közben is igazán nagy segítség lehet. Igazi “Kell egy ilyen!” kategória.
További információkat ide kattintva találsz.

>>> A novemberi kérdéseket IDE kattintva találjátok.

A nyereményjáték szabályzatát és az adatvédelmi nyilatkozatot ezen az oldalon láthatod részletesen:
https://bikemag.hu/bikemag-hu-nyeremenyjatek-szabalyzat/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo