fbpx

Northwave Dynamic téli sapka

A fej védelme kiemelten fontos hűvös időben, hiszen a legtöbb hőt itt adjuk le, nagyon könnyen megfázhat a homloküregünk, ha kerékpározás közben a hideg menetszél folyamatosan nekicsapódik, ráadásul a fejvédőn a szellőzőnyílások is ide összpontosítják a levegőt (mert a meleg hónapokban pont ezt a részt kell hűteni). A Northwave erre a célra kínálja a Dynamic téli sapkát, ami megfelelő védelmet nyújt fejünknek az őszi, téli hónapokban kerékpározás közben.

A szélálló első membrán a Dynamic sapka legfontosabb eleme, mely fokozott védelmet nyújt a fejünknek nekicsapódó hideg levegőtől, a kívülről érkező levegőt megállítja, de belülről kiengedi a párát. A sapka teljes felületét vízlepergető bevonattal látták el, melyet így enyhébb esőben még bátran viselhetünk. A sapka teljes belső felülete meleg, bolyhos anyagból készült, ezzel a hideg időben is megfelelő viseletet biztosítva.

A sapka felső és hátsó része rugalmas Sitip Blizzard® alapanyagból készült, ami lehetővé teszi, hogy a Dynamic sapka a legtöbb fejméretre illeszkedjen. Ezenkívül az anyag sokkal jobban szellőzik, mint az első membrán, tehát a fejünk ezen keresztül tud fokozottan lélegezni. A sapka ezen része is vízlepergető Acquazero® felületkezelést kapott a Northwave-től, ennek eredményeképpen a Dynamic mérsékelt esőben is tökéletesen ellátja a feladatát. A Dynamic sapka lapos varrásainak és bőrbarát anyagának köszönhetően nem dörzsöli viselője bőrét, hosszútávon is kényelmesen hordható.

A Dynamic a nagy sikerű Blade modell utódja, mely a Northwave egyik legkedveltebb modellje volt itthon, az utód nagy valószínűséggel ugyanilyen vagy nagyobb sikereket fog aratni a télen kerékpározók körében. Elérhető fejpánt formájában is a nem annyira hideg napokra vagy azoknak, akiknek elég csak a homlok és a fülvédelem.

Jellemzők:
-Meleg, bolyhos kivitel
-A felső és hátsó részen rugalmas Sitip Blizzard® alapanyagból, vízlepergető Acquazero® felületkezeléssel
-Szélálló membrán a homlokrészen és oldalt
-Lapos varrások a nagyobb kényelemért
-A BLADE sapka utódja.

Ajánlott fogyasztói ár: 5 990 Ft
További információért keresd a forgalmazó honlapját
2018-as Northwave téli ruha körkép

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások