fbpx

Neveztél már az első BB365 MTB és terepfutó Challenge-re? – MTB maraton a Balaton mellett

Hosszú idő után újra lesz  MTB maraton a Balaton mellett, a 2024-es MTB és terepfutó Challenge második futamát május 4-én gyönyörű környezetben Gyenesdiáson rendezik. Előnevezni április 27-ig tudtok.

Csak másfél hete kezdődött el a Mátrában a 2024-es MTB és terepfutó Challenge és máris itt van már a következő verseny május 4-én Gyenesdiáson, mely a 7 futamos sorozat második állomása. Sok év óta ez lesz az első MTB maraton a Balatonnál, mely a Keszthelyi-hegységet járja be.

A KLND MK és a Challenge közös szervezésben a gyenesdiási Festetics Imre Élményközpontból rajtol el a verseny május 4-én, mely tökéletes rajt-cél helyszín egy ilyen esemény számára. A Bakonyerdő Zrt csodálatos létesítményéről itt tudhatsz meg többet: https://www.bakonyerdo.hu/
A versenyzők és kísérőik kedvezményes jeggyel látogathatják az élménypark óriási kiterjedésű a hazai háziállat és vadállományt állományát bemutató karámokat, melynek köszönhetően akár olyan családok számára is jó választás ez a verseny, ahol például csak az apa versenyzik.

Az MTB és terepfutó Challenge gyenesdiási futamára előnevezni kedvezményesen április 27-ig lehet az alábbi linkre kattintva: https://sportnaptar.hu/gyenesdias-mtb-es-terepfuto-challenge-2-futam_5330CB88F2173544

Aki lemarad az majd a helyszínen is tud nevezni.
A 35 km-es kör útvonala: https://turistautak.openstreetmap.hu/mentettutv-1711744493inps

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo