fbpx

Neuzer ebike állami támogatással!

Szeptember 22-én jelentették be, hogy elektromos kerékpárok vásárlására írnak ki pályázatot, melynek köszönhetően állami támogatás lesz elérhető Neuzer ebike-ok, pedelecek vásárlására is.

Neuzer pedelec

Neuzer Palermo pedelec

2020 őszétől elektromos kerékpárok vásárlását támogatja az állam, melyeknek meg kell felelnie a pedelec szabványoknak, azaz csak tekerés hatására kapcsolhat be a rásegítés és 25 km/h-nél le kell kapcsolnia a motornak. Kétféle típus vásárlását fogja támogatni az állam: a pedálszenzorosokat és a nyomatékszenzorosokat. A pedálszenzorosoknál a maximálisan igényelhető támogatási összeg 90 000 Ft, míg a nyomatékszenzorosoknál 150 000 Ft, viszont maximálisan csak a kerékpár árának 50 %-a igényelhető. A másik megkötés, hogy a pedelec kerékpár ára maximum 900 000 Ft lehet. A pályázat pontos részleteire, az igénylés menetére októberben derül fény.

Mindenképpen jó hír azonban, hogy ezeknek a feltételeknek megfelelnek a Neuzer pedelec kerékpárjai, így mindegyikhez igényelhető lesz a támogatás, tehát a hazai kerékpárgyártótól is tudunk a pályázat keretein belül ebike-ot, pedelec kerékpárt vásárolni. A kormány szerencsére meglátta, hogy a közlekedésben milyen fontos szerepe lehet a pedelec kerékpároknak, ugyanis ilyen bringa nyergében jogosítvány nélkül eljuthatunk A-ból B-be gyorsan, anélkül, hogy hosszasan állni kéne a dugóban vagy nyomorogni a tömegközlekedés eszközein, ráadásul a rásegítésnek köszönhetően óriási erőfeszítésünkbe sem kerül ez.

A Neuzer pedelec kerékpárjai között találunk olcsóbb pedálszenzoros és drágább, de kifinomultabban működő nyomatékszenzoros modelleket is, melyeket városi közlekedésre és túrázni is használhatunk, ezért mindenképpen érdemes megnézni a kínálatukat, ha pedelec vásárlásán törjük a fejünket.
A teljes modellválasztékot ide kattintva találjátok.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások