fbpx

Módosul a Mátra Maraton útvonala, szombaton családi nap az Adrenalin Parkban

Utolsó hetébe érkezett a Mátra Maraton szervezése, mint a pályabejárás alkalmával kiderült, a Mátrát sem kímélte az idei viszontagságos időjárás. A T-Mobile Top Maraton sorozat utolsó állomásán a pálya nyomvonala helyenként változtatásra szorult.

A módosított útvonal térképe

A módosított útvonal térképe

„A tavalyi évhez képest jelentős módosulás történt a pálya nyomvonalában, ami mindhárom táv mezőnyét érinti. A Vörösmarty Turistaház és Mátraháza, autóbusz-forduló között a tavaszi, nyári esőzések, az azok nyomán keletkezett károk miatt a kék-piros-sárga jelzésű turistautat nem tudjuk használni. Van, ahol a fahíd egyszerűen leszakadt. Ennek következtében a pálya az erdei úttal párhuzamosan, a 24-es jelzésű főúton fog haladni a jelzett szakaszon.” – mondta Eisenkrammer Károly főszervező.

A rajt-cél területe nem változik, a T-Mobile Top Maraton sorozat záró állomásán a három táv mezőnye a sástói Oxygen Adrenalin Parkból indul, augusztus 29-én reggel. Előző nap, szombaton, egy családi verseny kerül megrendezésre a park területén. Ennek egyik legnagyobb eseménye lesz, hogy át lehet menni bringával a hatalmas függőhídon. Szombaton egy meghívásos duál triál versenyt is szervez a Vuelta csapata.

Bővebb információk: www.topmaraton.hu és www.matramaraton.hu

A Mátra maraton topikja a Bikemag Fórumon ide kattintva érhető el.

Forrás: T-Mobile Top Maraton sorozat 4. állomás – Mátra Maraton sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo