fbpx

Megvannak a Cyclo-cross Challenge helyszínei: Indul a nevezés!

Megjelent a 2023-2024-es Cyclo-cross Challenge versenykiírása, a sorozat keretein belül az idei évben ismét 4 futamon állhatnak rajthoz a cyclo-cross bringások, a helyszínek közé idén visszatér Törökbálint, és újdonságként ebben a szezonban mind a 4 versenyre lehet egyben kedvezményesen nevezni.

Már nyakunkon az idei cyclo-cross szezon, ennek megfelelően érkeznek az információk a versenyekről és a sorozatokról, köztük a Cyclo-cross Challenge-ről. Bár az Underworld Kupán is rendeznek cyclo-cross futamot, de mégiscsak az igazi szezonnyitó a Cyclo-cross Challenge első futama lesz október 7-én a Kamaraerdőben. A jól bejáratott montis hangulatú helyszínen mindig jó versenyeket rendeznek. A sorozat többi versenyéről is lehullt a lepel, az idei évben nem lesz futam a Lupa Beach-en, helyette Törökbálint került vissza a helyszínek közé, Miskolc és Újbuda viszont az elmúlt évekhez hasonlóan marad a Cyclo-cross Challenge-ben.

Nézzük a versenyek helyszíneit és időpontjait:

– 2023. Október 7. Kamaraerdő

– 2023. Október 28. Törökbálint

– 2023. November 18. Miskolc

– 2023. December 9. Újbuda

A nevezés már elindult, és újdonság, hogy az idei évben lehet egyben nevezni mind a 4 futamra, természetesen kedvezményesen.

A 4 futamra egyben itt tudtok nevezni: https://sportnaptar.hu/champion/view?id=11

Az első futamra pedig itt: https://sportnaptar.hu/ubm-cyclo-cross-challenge-1-futam-kamaraerdo_2DD51DA6DB514413

A Cyclo-cross Challenge versenykiírását itt találjátok: https://cyclocross-challenge.hu/images/CRC2023_24_Versenyszabalyzat.pdf

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások