fbpx

McDonald’s BringaMánia az Arena Plazában

A téli hideg ellenére itt az idő, hogy bringára pattanjanak a gyerekek! Hol másutt is tehetnék ezt meg, mint egy biztonságos helyen, ahol izgalmas kerékpáros programokkal várják őket? Ráadásul, miközben a gyerekek kedvükre bringáznak, addig a szülők nyugodtan vásárolhatnak az Arena Plazában.

2010. december 18 és 30 között ingyenes kerékpáros „gyermekmegőrzővel” és bringás programokkal vár kicsiket és nagyobbakat a McDonald’s BringaMánia aréna az Arena Plaza első emeletén, a Hervis és az Electro World mellett. A 4-12 évesek ügyességi pályán próbálhatják ki magukat, tesztelhetnek kerékpárt, kaphatnak hasznos bringás tanácsokat, nézhetnek bringás filmeket. Ha elfáradtak a kerékpározásban a bringás kézműves sarokban készíthetnek újrahasznosított kerékpáros ajándéktárgyakat, és kipróbálhatják az arcfestést is. A biztonságos bringázáshoz kerékpárokat és fejvédőket biztosítanak a helyszínen, a legügyesebbek pedig a nagyszerű élmények mellett ajándékokkal és nyereményekkel térhetnek haza.

Dátum: 2010. december 18-30. 10.00-19.00 óra
Az ünnepek alatt: december 24-25-26-án zárva.
Helyszín: Budapest, Arena Plaza

A McDonald’s BringaMánia a biciklizésért és a biciklisekért jött létre. A program célja a bringázás népszerűsítése mellett a kétkeréken közlekedő gyerekek és felnőttek segítése a kulturált, biztonságos biciklizés elsajátításában. Várunk, ha neked is életformád a bringázás, de akkor is számítunk rád, ha eddig csak párszor ültél nyeregben!

McDonald's BringaMánia

McDonald's BringaMánia

Részletes program:

Ügyességi pálya és verseny 4-12 éveseknek
Az izgalmas ügyességi-közlekedésbiztonsági pályán a gyerkőcök játszva tanulják meg a biztonságos biciklizés alapjait. A felvigyázók segítik, figyelik a gyerekek minden mozdulatát, így mire elérkezünk a megrendezett versenyig, addigra a kicsik már letesztelték, begyakorolták a terepet.

Kerékpár tesztelési lehetőség, oktatás
Arra is lehetőség adódik, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való bringát. A szakképzett csapat nem csupán új biciklikkel ismerteti meg a gyerekeket, hanem hasznos tanácsokkal, gyakorlati tudnivalókkal is ellátja őket.

Bringás kézműves sarok, arcfestés
Nemcsak nyeregbe lehet pattanni, hanem kézműves foglalkozáson is hódolhatnak a gyerekek a BringaMániának. Az újrahasznosítható bringás alkatrészekből itt minden gyermek kezéből olyan alkotás kerül majd ki, amely biztos tetszést arat a család körében. Az arcfestés kedvelői pedig álomszépeket pingáltathatnak magukra.

További információ: Vuelta Sportiroda; www.bringarena.hu

Forrás: McDonald’s BringaMánia sajtóközlemény
Fotó:
HBalage

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo