fbpx

Extrém hideg időjárásra kínálja a Mavic a Ksyrium Pro Thermo+ zokniját, mely speciális anyagának és réz szálas technológiájának köszönhetően a legkeményebb időben is melegen tartja a lábunkat.

Mavic_ksyrium_pro_thermo+_zokni

A téli ruházat elengedhetetlen része a megfelelő zokni, mert lehet bármilyen jó cipőnk, ha az alatta viselt zokni nem tudja ellátni a feladatait. A téli zokni elsődleges feladatai, hogy egyrészt melegen tartson, másrészt pedig a lábunkon keletkező izzadtságot a cipő membránja felé vezesse, ami onnan majd elpárologtatja azt. A Mavic legmelegebb zoknija, a Ksyrium Pro Thermo+, mindkét feltételnek kiválóan megfelel ezért esélye van a legjobb téli zokni címére.

Mavic_ksyrium_pro_thermo+_zokni

A Ksyrium Pro Thermo+ zokni talpán a saroktól a lábujjakig egy speciális frotír kötésű réz szálas erősítést találunk, mely azon kívül, hogy puha, kényelmes érzetet ad még megvéd az alulról érkező hideggel szemben is. A Mavic Soft Meryl® Skinlife szálat is felhasznált a zokni gyártásakor, ami megtartja a bőr természetes egyensúlyát és antibakteriális tulajdonságának köszönhetően megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

Mavic_ksyrium_pro_thermo+_zokni

A boka is kényes pont a hideg időben, ezért a gyártó megerősített ezt a részt is, konkrétan megduplázta az anyagvastagságot a Ksyrium Pro Thermo+ bokájánál. Azért, hogy a zokni tökéletesen illeszkedjen úgynevezett anatómia szabást alkalmazott a Mavic, ezért nem érdemes felcserélni a két zokni, mert külön jobb és bal lábas kialakítással készül.

Mavic_ksyrium_pro_thermo+_zokni

A professzionális termékekhez méltó módon a Ksyrium Pro Thermo+ zokni észrevehetetlen varrással készül a lábujjaknál, a legnagyobb kényelmet biztosítja és garantáltan nem fogja kidörzsölni a viselője lábát.

Mavic_ksyrium_pro_thermo+_zokni

Jellemzők:
-Meleg és kényelmes zokni extrémen hideg téli körülményekre
-Frotír kötésű réz szálas erősítés a saroktól a lábujjakig, mely fokozott kényelmet biztosít, emellett megtartja a meleget és javítja a vérkeringést
-Dupla anyag a bokarészen, ami melegen tart
-Soft Meryl® Skinlife szálak használata, mely megtartja a bőr természetes egyensúlyát és antibakteriális tulajdonságának köszönhetően megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását
-Anatómia szabás
-Külön bal és jobb lábas kialakítás
-Lapos varrás a lábujjaknál

Ajánlott fogyasztói ár: 6200 Ft
További információk a gyártó honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo