fbpx

A Ksyrium Elite Thermo egy általános téli használatra tervezett zokni a kerékspecialista gyártó kínálatában. Meleg és kényelmes, tökéletes választás az intenzív téli edzésekre.

Mavic_ksyrium_elite_thermo_zokni

A Ksyrium Elite Thermo-t nem a leghidegebb téli körülményekre ajánlja a Mavic, hanem a kiváló lélegző- és izzadtságelvezető képességének köszönhetően a magasabb intenzitású kerékpározások során ajánlott viselni. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a zokninak kulcsszerepe van a lábak melegen tartásában, egy csúcs cipő is mit sem ér egy jó zokni nélkül, mert a zokni az, ami az izzadtságot a cipő membránja felé képes vezetni és utána párolog el onnan. Ha a zokni nem “működik” akkor idővel izzadtságban fog tocsogni a lábunk, ami viszont idővel 100% biztonsággal állíthatóan áthűl és elkezd fázni a lábunk.

Mavic_ksyrium_elite_thermo_zokni

A francia gyártó frotír kötésű megerősítést alkalmaz a Ksyrium Thermo talpán a saroktól a lábujjakig, ami a meleg érzet növelése mellett egyedülálló kényelmet is biztosít. A Mavic Soft Meryl® Skinlife szálat is felhasznált a zokni gyártásakor, ami megtartja a bőr természetes egyensúlyát és antibakteriális tulajdonságának köszönhetően megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

Mavic_ksyrium_elite_thermo_zokni

Akárcsak a csúcszokni Ksyrium Pro Thermo+-nál (link), a Ksyrium Elite Thermo-nál is dupla anyagot használt a gyártó a bokánál, ezzel is plusz hővédelmet adva eme kényes testrészünknek. Külön jobb és bal lábas kivitelben készül, ennek köszönhetően tökéletesen felveszi lábunk formáját.

Mavic_ksyrium_elite_thermo_zokni

A lapos varrások sem maradhattak el a Ksyrium Elite Thermo tervezésekor, a legnagyobb kényelemben, dörzsölésektől viselhetjük intenzív téli edzéseink során.

Jellemzők:
-Meleg és kényelmes zokni az intenzív téli edzésekre
-Frotír kötésű erősítés a saroktól a lábujjakig, mely meleg érzetet biztosít a kényelem fokozása mellett
-Dupla anyag a bokarészen, ami melegen tart
-Soft Meryl® Skinlife szálak használata, mely megtartja a bőr természetes egyensúlyát és antibakteriális tulajdonságának köszönhetően megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását
-Anatómia szabás
-Külön bal és jobb lábas kialakítás
-Lapos varrás a lábujjaknál

Ajánlott fogyasztói ár: 4000 Ft
További információk a gyártó honlapján

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo