fbpx

Mavic Cosmic Pro Wind hosszú ujjú mez

A hűvös, szeles őszi idő beköszöntével nyári ruházataink már kevésnek bizonyulnak, viszont a téli kabátban még túl meleg van, ilyen körülményekre kínálja a Mavic a szuper szélálló membránnal felvértezett őszi, enyhe téli mezét a Cosmic Pro Wind-et.

Novemberben már folyamatosan hideg van, alig éri el a hőmérséklet a 10 fokot és gyakran viharos széllel találjuk magunkat szembe. Ebben az időben már senki nem megy ki szívesen egy egyszerű mezben és egy szélmellényben, már valamilyen melegebb ruhadarabra van szükségünk, de még nem az extrémen meleg téli teljes membrános ruhákra. A Mavic erre a célra fejlesztette ki a Cosmic Pro Wind hosszú ujjú mezét, ami biztonságos védelmet nyújt a hideg őszi, kora téli időjárásban.

Mavic_cosmic_pro_wind_mez

A Cosmic Pro Wind két ruhadarab egyben, tervezésekor a híres francia gyár egy kabát szélvédelmét ötvözte egy mez kényelmével, viselésekor nem érezzük, hogy egy “páncél” van rajtunk, hanem szabadon tudunk benne mozogni. Ebben nagy szerepe van a Pro Fit szabásnak, melynek köszönhetően a Cosmic Pro Wind tökéletesen illeszkedik testünkre és semmilyen mozgásban nem korlátoz.

Mavic_cosmic_pro_wind_mez

A Cosmic Pro Wind lelke a pehely könnyű 2.5 membrán, mely teljes szélvédelmet biztosít a mez elején, ezenkívül kiváló lélegző képességel is rendelkezik, tehát nem fogunk alatta befülledni, a kívülről érkező menetszelet nem engedi be, míg a belül keletkezett párát félelmetes sebességgel elpárologtatja. A Mavic 37.5® technológiájának köszönhetően a testünk folyamatosan a sportoláshoz szükséges optimális hőmérsékleten tud maradni (ez a 37,5 fok, innen a technológia neve), nem hűl alá a hideg őszi időben sem.

Mavic_cosmic_pro_wind_mez

Sokszor előfordul, hogy a melegebb ruházatok már nem igazán aerodinamikusak, lobognak rajtunk, könnyedén belekap a kabátokba, mezekbe a szél. Ezt kiküszöbölendő a Mavic úgy alakította ki a Cosmic Pro Wind-t, hogy teljesen a testünkre simuljon, ezáltal ne lassítson feleslegesen a szeles időben, az oldalán rugalmas betéteket találunk, amik lehetővé teszik, hogy a feszes mezben is szabadon tudjunk mozogni.

Speciális anyagú és kialakítású csuklórészt kapott a Cosmic Pro Wind a francia gyártótól, mely ferdén vágott a tökéletes illeszkedésért, a meleget benntartja, a hideget és a nedvességet viszont nem engedi be ezen a kritikus ponton.

A deréknál egyedi Mavic logós szilikon rátétek akadályozzák meg, hogy a mez felcsússzon, ezeknek köszönhetően az egész bringázás alatt a mez alja a helyén marad. Három ergonomikus kialakítású zsebet találunk a mez hátulján, melyekbe könnyebben pakolhatjuk a kerékpározáshoz nélkülözhetetlen dolgainkat, mint a hagyományos zsebekbe. A Cosmic Pro Wind mez hátulján és elöl végig cipzár mellett fényvisszaverő elemek javítják láthatóságunkat a sötét őszi-téli időben.

Mavic_cosmic_pro_wind_mez

A Cosmic Pro Wind tökéletes választás azoknak, akik a hűvös őszi-enyhe téli időre keresnek egy minőségi szélálló mezt, ami garantáltan megvédi őket a hidegtől.

Jellemzők:
-Őszi-enyhe téli viselet
-Biztonságos védelem a hideg idő ellen
-Két termék egyben: egy kabát szélvédelmét egyesítették egy mez kényelmével
-Tökéletes választás változó kora téli időjárásra
-A legkönnyebb szél “mez”
-A pehely könnyű 2.5 membrán erős szélvédelmet biztosít a mez elején és kiváló lélegző képességel rendelkezik a 37.5® technológiának köszönhetően
-Gyors izzadtság elpárologtatás
-Testre simuló viselet
-Rugalmas betétek az oldalakon a szabad mozgásért
-A Pro Fit szabásnak köszönhetően a mez tökéletesen illeszkedik és a szél nem tud belekapni a ruházatba
-Jól illeszkedő, zárt csukló, ami a nedvességet és a hideget kint tartja, míg a meleget bent
-Szilikon rátétek a deréknál, a mez felcsúszása ellen
-Elöl végig cipzáras kivitel
-Három hátsó zseb
-Fényvisszaverő elemek

Ajánlott fogyasztói ár: 52 000 Ft
További információ a gyártó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások