fbpx

Lynx Line fejvédő

Szép dizájn, remek színek, alacsony tömeg, jó állíthatóság, az ára meg töredéke egy top márka fejvédőjének, ezt tudja a Lynx Line sisak, ami a belépő kategóriában a piac egyik legjobb országúti/XC fejvédője, legalábbis ár-érték arányban mindenképpen.

Ritkán találkozni olyan fejvédővel az alacsonyabb árú sisakok szegmensében, mint a Lynx Line, amire ha ránézünk szerintem 10-ből 8 országútis azt mondja, hogy ez tényleg jól néz ki, főleg a fotókon szereplő színben, ami erősen emlékeztet egy híres márka legnépszerűbb színére, ami hazánkban is megdobogtatja a legtöbb országútis szívét. És ha már színeknél tartunk akkor fontos megemlíteni, hogy a nőknek elérhető pinkben is, így akár a pár férfi tagja a képen szereplő színben, míg a női tagja rózsaszínben viselheti ezt a fejvédőt. Egyébként megvásárolható egy harmadik színben is.

Miért fontos egy fejvédő színe? Azért mert két dolgot szoktunk elsőként javasolni kerékpáros sisak választáskor, próbáljuk fel és nézzük meg, hogy kényelmes-e, a másik pedig az, hogy nézzünk vele tükörbe és nézzük meg hogyan áll a fejünkön, hiszen a fejvédő gyakorlatilag egy ruhadarab is egyben és senki nem szeret olyan ruhát viselni, ami hülyén áll neki, míg egy jól álló sisakot biztos mindenki szívesebben felvesz. Ezen a téren a Lynx Line-ra biztosan nem lesz panaszunk.

In-Mold technológiával készült ahogy a legtöbb mai sisak, tehát az erősséggel biztosan nem lesz gond. A kényelemre is odafigyeltek a tervezésekor, egy fejkörméret-állító rendszer került a Lynx Line-ba, amit egy tekerő segítségével finom lépcsőkben tudunk szabályozni, pontosan a fejünkhöz állítva a fejvédőt. Hátul a tarkótámaszon is szivacsozást találunk, ami garancia arra, hogy az sem fogja nyomni a fejünket. A szivacsok jól száradó, jól szellőző darabok, amiket mosás esetére ki tudunk venni a fejvédőből. A hátsó szivacs kivételével egyben van a teljes szivacsozás a sisakban, így nem kell találgatni, hogy mi, hogyan volt benne, hanem könnyen vissza tudjuk helyezni.

Pinkben

Számtalan szellőzőnyílás található a Lynx Line-on, ezért valószínűleg eléggé szellős modell, amit a forró nyári napokon is bátran viselhetünk. Mint már említettük három színben (türkiz, pink, pisztácia) elérhető a Lynx Lime, melyhez két méret (M: 55-58cm, L: 58-61cm) társul.

Ajánlott fogyasztói ár: 20 603 Ft

További információk a Lynxbike honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo