fbpx

Lopott Ridley csapatgépek

A Silence-Lotto csapat bringáinak ellopása után a magyarországi Ridley disztribútor segítséget kér minden sportoló-kerékpárostól. A „Giro of the Provincia di Grosseto” körversenyen, február 15-én a csapat kamionjából ellopták a csapat összes bringáját. Ezek a bringák – Ridley Helium – Camagnolo Record szettel vannak szerelve. Tudomásunk szerint komplett, vagy külön az alkatrészek és vázak Kelet-Európa piacaira kerültek, ezért várhatóan Magyarországon is kínálják őket.
A bringák könnyen azonosíthatók, hiszen a csapat egyedi színeiben festették és a szponzor logok is rajta vannak (Silence Lotto Brustor Vredestein). Ha esetleg átfestették őket, akkor a festés biztosan messze elmaradt az eredeti Ridley minőségtől, illetve a vázformája, az 1-1/8, 1-1/5 homlokcső, a vékony hátsó villa és az egyedi, egy darabból készült nyeregcső a speciális Ridley adapterrel, könnyen felismerhetővé teszi. Természetesen a vázszámok alapján is meg lehet állapítani eredetüket, ha már a kezünkbe kerül.
Kattints a nagyobb, részletesebb fotóért

Kérünk mindenkit, hogy csak a Ridley hivatalos forgalmazójától vegyen Ridley bringákat, az pedig Magyarországon a Proathlon Bt. Elérhetőség, a www.ridley-bikes.hu oldalon.
Ezenfelül jelezzük, hogy mindenki ellen, akit egy ilyen lopott csapatbringával fogunk látni, feljelentést teszünk. Aki felismeri a lopott bringát, vagy akinek kínáltak egyet, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítsen a nyomozásban.

A Silence-Lotto csapat egyébként kénytelen volt feladni a versenyt, ami egy olyan profi sportoló számára, mint például az új csapattag Popovichnak egy igen szomorú dolog. Kérjük mindenkitől, hogy ne „támogassa” ezeket a tolvajokat, mert lehet, hogy legközelebb a tieteket lopják el.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások