fbpx

Laurens ten Damot és Thomas Dekkert börtönbe zárták az Egyesült Államokban

Az amerikai rendőrség nyilvánosságra hozta Laurens ten Dam és Thomas Dekker rendőrségi fotóit, miután a múlt héten egy éjszakát börtönben töltöttek „meleg kerékpárosok illetlen viselkedése” miatt. Az úgynevezett mugshot-ot minden börtönben lévő emberről készítik.

Az Unbound Gravelre készülve egy edzés után Ten Dam és Dekker az autójuk mellett meztelenül “zuhanyozott” (a magukkal hozott üvegből), ami nem tetszett a helyieknek, ezért rendőrt hívtak, akik letartóztatták a két két kerékpárost.  Ezután a Marietta megyei börtönben tartották fogva őket.
„Azt hiszem, négyszer négy méteres helyiség volt, ablakok nélkül és egy vasból készült WC-vel. Egy kis mosdó, az volt” – mondta Ten Dam. „Az egész nagyon sokáig tartott, és ujjlenyomatokat vettek. A narancssárga ruhát is fel kellett vennünk, mi tényleg Laurens és Thomas rab voltunk. Ott tényleg nem szabad meztelenkedni az autó mellett” – tette hozzá Dekker. “A panasz szerint úgy locsoltuk egymásra a vizet a palackokból, mint két meleg kerékpáros.”
Az óvadék megfizetése után Ten Dam és Dekker végül elhagyhatták a börtönt.

Forrás: wielerflits.nl

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo