fbpx

Készítsd el életed bringás filmjét a mobiloddal

Van egy jó telefonod, ami tökéletes videókat tud készíteni, de nehéz bringázás közben használni? Most megmutatjuk, hogy a Peak Design kiegészítőinek segítségével hogyan varázsolhatsz akciókamerát a telefonodból.

Az előző cikkünkben olvashattál a Peak Design tokjairól, amik legnagyobb előnye a MagSafe mágneses csatlakozás mellett az úgynevezett SimLink rendszer, ami tökéletes rögzítést nyújt minden kiegészítőkhöz, ahol fontos a maximális erőátvitel. Így ezekkel a termékekkel teljesen biztonságban van a telefonod bármilyen extrém körülmény között is használod.

MOBILE TRIPOD

Peak Design Mobile Tripod

Egyedül vagy és jó lenne felvenni kívülről egy szép kanyarodást, vagy egy tökéletes ugratást? Erre találta ki a Peak Design a Mobile Tripod kamera állványt. Ezzel a kiegészítővel bárhol elkészítheted az álló, vagy fekvő külső felvételeket, a precízen kialakított állványt ezért érdemes mindig mindenhová magaddal vinned. A Mobile Tripod stabil tartást biztosít a telefonodnak a fényképek, vagy a videók elkészítéséhez, de akár munkára is bevethető egy videohívásnál. A hitelkártyánál alig nagyobb, kis helyen is elfér, akár még a zsebedbe is könnyedén becsúsztatható.

Előnyei közül kiemelkedik, hogy minden irányba mozgatható, kialakítását tekintve megmunkált alumínium konstrukcióból készült, integrált beállító szerszám jár hozzá, továbbá ultravékony kialakítás jellemzi. A stabilitásért a gumírozott lábak felelnek.

Kompatibilis bármilyen Peak Design Magsafe telefonokkal, valamint a gyártó Universal adapterével is.

 

UNIVERSAL BAR MOUNT

Peak Design UNIVERSAL BAR MOUNT

Ezzel a tartóval nem csak a kormányhoz rögzítheted a telefonod, hanem akár az üléscsőhöz is. A telefon itt is a SimLink rendszerrel csatlakozik a tartóhoz, viszont nem csak 90 fokonként tudod állítani a telefonodat, mert ennél a tartónál erős reteszelő rendszerrel, kattanásonként lehet állítani a szöget. Nagy előnye a mountnak, hogy egy egyszerű, szilikongumis rendszerrel, könnyen fel- és leszerelhető a kerékpárról.

Előnye, hogy biztosan rögzíti a telefont a tartóhoz, a tartósságról az erős alumínium szerkezet gondoskodik, miközben garantált a könnyed, egykezes kioldása is, így azonnal felpattintható egy ütős videó felvételhez.

Kompatibilis minden Peak Design telefon tokkal.

 

OUT FRONT BIKE MOUNT

Peak Desgin OUT FRONT BIKE MOUNT

Az Out Front Bike Mount kiegészítővel stabilan rögzítheted a telefonodat a bringa kormányához. A SimLink csatlakozás olyan erős tartást biztosít, hogy akár fel is emelheted a kerékpárodat a telefonoddal.

De hogyan is használhatod ezt a kiegészítőt videózásra?

Mindössze annyit kell tenni, hogy 90 fokkal elforgatod a kormányon, így azonnal kamera állvánnyá alakul. Ebben a pozícióban akár fekvő, akár álló videókat is készíthetsz a telefonnal, hiszen a SimLink csatlakozó rendszernek köszönhetően azt egyetlen mozdulattal elforgathatod.

Előnye, hogy mereven rögzíti a telefont a tartóhoz, és szinte bármilyen kormányon működik. Az állítható szilikon pánt hosszú távú tartósságot biztosít.

Kompatibilis bármely Peak Design telefon tokkal.

 

 

CREATOR KIT

Peak Design Creator Kit

Ez az a kiegészítő, amivel a legegyszerűbben akciókamerává alakítható a telefon, ugyanis ahhoz csatlakoztatva kompatibilissá válik az összes olyan kiegészítővel, amit a kamerákhoz gyártanak.

 

A Creator Kit tartalmaz egy rögzíthető telefontartót és egy adapterkészletet, amikkel  4 másik tartó/csatlakozó rendszerhez is csatlakoztatható: Arca tripodfejekhez, GoPro rögzítőkhöz, 1/4”-20-as rögzítőkhöz és a Peak Design Capture Camera Clip-hez.

Előnyei közé tartozik, hogy mereven rögzíti a telefont a tartóhoz, kioldása könnyű, egy kézzel is megoldható, és a telefont POV videók készítéséhez is használhatod, továbbá ideális választás filmezéshez, és vlogoláshoz is.

Szintén a Peak Design telefontokokkal kompatibilis.

 

CAPTURE 

Peak Design Capture

A Capture-t azoknak ajánljuk, akik hátizsákkal bringáznak, hiszen ezt a tartót és a Creator Kitet együtt használhatod, miközben a táska vállpántja helyettesíti a GoPro mellkas hevederét.

Peak Design Creator Kit-hez ajánljuk.

A Peak Design termékeket keresd az alábbi üzletekben!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo