fbpx

Kerékpártisztítás és kenés Loctite-tal

A Loctite márkanév mindenki számára ismerősen hangzik, a kiváló minőségű ragasztói, tömítő és menetrögzítő anyagai már számtalan területen, köztük a kerékpárok összeszerelésében és karbantartásában is, bizonyítottak. A Loctite legújabb termékcsaládja népszerűsítésében a sokszoros downhill országos bajnok Liszi Attila is részt vesz, aki videókban mutatja be, hogy mennyire hasznosak a márka termékei a kerékpárok karbantartásai során. Az első videóban a tisztításhoz és a kenéshez használható anyagokat mutatja be.

LOCTITE SF 7063

A LOCTITE SF 7063 egy univerzálisan alkalmazható tisztító és zsírtalanító termék, amit bármilyen felületen használhatunk. Nagyon jó választás a felületek vagy alkatrészek LOCTITE ragasztó- és tömítőanyagok felvitele előtti előkészítésére. Oldószerbázisú termék, ennek köszönhetően a felületről maradéktalanul elpárolog. A LOCTITE SF 7063 eltávolítja a legtöbb zsírt, olajokat, kenőanyagokat, hűtő-kenő folyadékokat. Liszi Attila például a kerékpárja teleszkópjának a becsúszóját tisztítja le vele mielőtt a becsúszót a villa vállába ragasztaná bele, ezenkívül a kerékpár bármely zsíros, olajos felületét is könnyedén tisztává tudjuk vele varázsolni, például a csapágyak belsejének kitisztítására is alkalmas.

Tulajdonságai:
-Oldószer tartalmú általános alkatrésztisztító.
-Nagyon gyors párolgás.
-Ragasztás és tömítés előtt ideális tisztítószer az alkatrészek tisztítására.
-Nem hagy nyomot.
-Eltávolítja a legtöbb zsírt, olajat, kenőanyagot, vágóolajat a felületekről.

További információkért kattints ide.

LOCTITE 603

A LOCTITE 603 egy nagy szilárdságú csap- és csapágyrögzítő termék. Szorosan illeszkedő hengeres alkatrészek rögzítésére – elsősorban csapágyakhoz – alkalmazható. De például a recsegés megszüntetése érdekében a teleszkóp becsúszóját a vállba be lehet ragasztani vele, de akár a nem tökéletesen illeszkedő csapágyfészekbe a csapágy beragasztására is alkalmas. Olajjal enyhén szennyezett felületeken is használható. A termék a szorosan illeszkedő fém felületek között – a levegő kizárásával, anaerob módon – megköt, így megakadályozva a vibráció és a rázkódás által okozott lazulást és szivárgást.

Tulajdonságai:
-Nagy szilárdság.
-Szorosan illeszkedő hengeres alkatrészek rögzítésére.
-Olajjal enyhén szennyezett felületeken is alkalmazható.

 További információkért kattints ide.

LOCTITE LB 8201

A LOCTITE LB 8201, általános rendeltetésű, univerzálisan alkalmazható kúszóolaj, amely fellazítja, keni, letisztítja, szárítja és megelőzi a korróziót a fémalkatrészeken. Kerékpárok szerelésénél is nagyon jól alkalmazható a berágódott, korrodálódott alkatrészek szétszedésére, például a hajtómű szétszerelésekor amikor a rozsdás csapágy ráheged a tengelyre. Enyhe kenést biztosít és korróziógátló védőréteget képez, valamint kiszorítja a nedvességet az elektromos készülékekből. Az üzemi hőmérséklet tartománya -20 °C – +120 °C.

Tulajdonságai:
-Többcélú kenő spray
-Meglazítja a szerelvényeket
-Keni a fémet
-Letisztítja az alkatrészeket
-Kiszorítja a nedvességet
-Megakadályozza a korróziót

További információkért kattints ide.

TEROSON VR 500

A TEROSON VR 500 egy sokoldalúan használható kenőanyag – szintetikus zsír. Kifejezetten alkalmas a nagy igénybevételnek kitett alkatrészekhez, például kerékpárokon használható a csapágyak kenésére, de bármilyen más általános feladatot ellát, ahol zsírt kell alkalmazni.

Tulajdonság:
-Sokoldalú alkalmazhatóság.
-Rezgéscsillapítás.
-Vízben nem oldódó termék.
-Teljesen csepegésmentes.
-Nem tartalmaz fémszappanokat.
-O.E.M. jóváhagyás.

További információkért kattints ide.

 

A cikk megjelenését a Loctite támogatta.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo