fbpx

Kerékpáros ünnep Hévízen

Hévíz a 2010-es évtől otthont ad egy kerékpáros rendezvénynek a Vuelta Sportiroda rendezésében. A résztvevőket két túra és rengeteg családbarát program várja. Indul egy hosszabb túra, ami 40 km és Hévíz – Keszthely – Cserszegtomaj – Rezi Vár útvonalat járja be, illetve egy rövidebb 15 km-es tekerés, aminek célja Keszthely és a Balaton part.

Kerékpáros ünnep Hévízen

Kerékpáros ünnep Hévízen

Gyerekek megmérethetik magukat egy kerékpáros ügyességi versenyen vagy gyakorolhatják a biztonsági közlekedést a BicikliSuli ügyességi pályán. A túrázás és a gyermekversenyek mellett lehet szorítani Magyarország legjobb triálosainak, akik a meghívásos duál triál versenyen mérkőznek meg egymással.

A nap fénypontja minden bizonnyal az a Bringa Freestyle Show lesz, amely bebizonyítja, hogy a gravitáció egy-két bringásra nem úgy hat, ahogy más halandó emberekre. Láthatsz lélegzetelállító szaltókat a levegőben és a közönség tagjaként Te is aktív résztvevője lehetsz ennek a bringás bemutatónak.

Szeretettel várunk téged és a családodat 2010. július 11-én, vasárnap Hévízre, hogy együtt hódoljunk a kerékpározás örömének!

További részletek: www.kerekparinfo.hu/hevizi-kerekparos-nap

Forrás: Vuelta Sportiroda sajtóközlemény

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo