fbpx

Kerékpáros oktatók jelentkezését várjuk!

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium által kezdeményezett „Kerékpáros Magyarország Program” és a „Közlekedésbiztonsági akcióterv” támogatásával, a Kerékpáros Magyarország Szövetség szakmai felügyeletével április és május hónapban a Vuelta Kft. iskolai kerékpáros oktatást szervez BringaSuli néven az ország 5 régiójában, 15 településen.

Az oktatási program Európában bevezetett és bevált módszerekre épül, és több célt igyekszik megvalósítani:
– a biztonságos kerékpáros közlekedés elsajátítása
– a kerékpározás szerepének bemutatása a közlekedésben
– a kerékpár, mint eszköz megismertetése
– a légszennyezés és a közlekedés összefüggéseinek bemutatásaA BringaSuli 15 általános iskola 1-8 évfolyamán zajlik; az elmélet a tanítási idő alatt, a gyakorlat pedig a tanítási idő után. A BringaSuli időtartama két hónap (2008. április-május), amely iskolánként egy vezető oktató irányításával zajlik. Az oktatók munkáját segédanyagokkal, eszközökkel és háttér-információkkal segítjük.

Az oktató feladata:
– kapcsolattartás (iskola, tanárok, Vuelta Kft)
– koordináció, a gyerekek motiválása
– az elméleti oktatás irányítása (együttműködésben az iskola tanáraival)
– a gyakorlati oktatás vezetése (kora délutáni órákban, az iskola után)

A BringaSuli program időigénye az oktató részéről: heti 12-15 óra. További részletekről, valamint a fizetési feltételekről e-mailen adunk tájékoztatást.
suli1.jpg

Olyan kerékpárosokat keresünk, akik külföldi tanárok részvételével zajló, két napos, intenzív tréning elvégzése után el tudják látni a vezető-oktatói feladatokat a 15 iskola egyikében a megadott két hónapban és várhatóan az elkövetkezendő években is. Az oktatók számára szervezett képzés időpontja: 2008. március 29-30., helye pedig egy Budapest környéki település.A BringaSuli programban való részvétel csak a tréningen részt vevő és ott sikeres vizsgát tevők számára lehetséges. Az előzetes válogatón átesett, és a képzésre meghívottak részére az oktatás idejére szállást és étkezést biztosítunk. A képzés ingyenes, az oktatók által végzett tréningekért a gyermekek számától függő javadalmazást biztosítunk. Kérjük, hogy az érdeklődők e-mailben küldjék el fényképes önéletrajzukat az info@bringasuli.hu címre március 22-ig.

További információ:
Abelovszky Tamás,
e-mail: info@bringasuli.hu,
Telefon: 06-30 / 86-94-234
www.bringasuli.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo