fbpx

Kellys Thermo RBX karmelegítő

A fennállásának 25 éves évfordulót ünneplő Kellys a magas színvonalú kerékpárok mellé hasonló igényességgel megtervezett és kialakított bicajos ruházatot kínál. Érdemes itt Kelet-Európában összefogni: a legfejlettebb technikai alapanyagokból készült kerékpáros ruházat árát nem feltétlen szükséges a svájci vásárlóerőhöz igazítani. A Kellys jóvoltából a mi vékonyka pénztárcánk is elegendő egy minden igényt kielégítő karmelegítő beszerzéséhez!

A szilikonnyomat megfelelő padasát biztosít - a csupasz bőrön is!

A szilikonnyomat megfelelő tapadast biztosít – a csupasz bőrön is!

Az egész éveben bringázók számára a hűvös időjárás beköszönte kihívást jelent. A végtagok különösen érzékenyek az optimálisnál hidegebb levegőre, amit a menetszél csak fokoz. A kellemes közérzet, a biztonságos közlekedés vagy testedzés érdekében célszerű szert tenni a végtagokat melegen tartó kar- és lábmelegítőre. Persze nem mindegy, hogy milyenre!

A Kellys Thermo RBX karmelegítő egyértelműen professzionális darab, bolyhos béléssel ellátott, rendkívül elasztikus SuperRoubaix® technikai szövetből készül, optimális kialakítással. A többi elérhető Kellys végtagmelegítőkhöz hasonlóan a M.I.T.I. olasz ruhaipari óriásra eset a választás az alapanyag terén. A SuperRoubaix® a ma elérhető egyik legfejlettebb szövet, a magas mozgásigényű kerékpársporthoz kiválóbb alapanyagot keresve sem találnánk. Többirányú rugalmasságot biztosít, vastagságához képest meglepően melegen tart, emellett a testpárát is hatékonyan elvezeti. A világ vezető prémium ruházati márkái előszeretettel alkalmazzák a SuperRoubaix® szövetet.

Habár nem kapott speciális szél- és vízálló membránt, a tapasztalatok szerint a SuperRoubaix® megfelelő szintű védelmet nyújt a fuvallatokkal szemben, míg a finomabb esőcseppek felületén összeállnak, időbe telik, míg az anyagon áthatolnak. Szerencsére a SuperRoubaix® még nedvesen is megőrzi hőszigetelő képességének egy részét, tehát ebben az esetben sincs minden veszve.

Sem a hosszal, sem a mandzsettával nem volt gond!

A Thermo RBX karmelegítő szabása a hozzánk érkezett „L” méretben kellően hosszú, mindazonáltal közepes karvastagságot feltételez. A legtöbb karmelegítő „rákfenéje” a lecsúszás, amit a szlovák tervezők egy tényleg jól funkcionáló szilikoncsíkkal küszöböltek ki. A rajta lévő márkafelirat befelé mutat. A szegély mind a csupasz karhoz, mind az aláöltözethez jól tapad, még a karkörzések sem hatották meg. Az alsó záródás is a célnak megfelelő, pontos illeszkedést tesz lehetővé, de egyáltalán nem szorít. Az ergonomikus, lapos varrások fokozzák a kényelmet és az illeszkedés pontosságát.

A márka logója a külsőn is szerepel, de csak szimbólumként, ami egyben fényvisszaverő nyomatként funkcionál. Tehát a Kellys nem „nyomul”, a diszkrét „szignó” akár márkafüggetlennek is tekinthető. Eme biztonságot fokozó elemnek a külső oldalon van a helye, tehát a karmelegítőt e szerint célszerű felhúzni. Irányjelzéskor a fényvisszaverő logó hátulról jól látható, különben pedig az oldalról érkező járművek számára jelzi jelenlétünk. A téli rövid nappalok és a gyakorta kedvezőtlen látási viszonyok során ez a Thermo RBX eme funkciója különös fontosságot kap.

Azt gondolhatnánk, hogy a kerékpáros végtagmelegítők világában nincsenek csodák, de részletek sokat számítanak. Az anyagválasztás mellett a Kellys Thermo RBX ezen a téren is kimagasló: ideális illeszkedést biztosít, sportos testhelyzetre optimalizált kerékpáros szabással készül. Továbbá kellően meleg, könnyű – és ami még fontosabb – ha már nincs rá szükség, kis méretre összehajtható vagy -gyűrhető. Igen, pontosan ilyen az ideális bicajos karmelegítő!

Akár a két karelegítő elfér egy mezzsebben!

Akár a két karelegítő elfér egy mezzsebben!

Jellemzők:

  • kiváló alapanyagból készült karmelegítő
  • többirányú elasztikusságot és kiváló hőszigetelést biztosító SuperRoubaix® szövet
  • könnyű, a test vonalait követő szabás
  • ergonomikus, lapos varrások a kényelem fokozása érdekében
  • nedvességelvezető tulajdonsággal ellátva a befülledést megelőzésére
  • csúszásgátló felső szilikoncsík biztosítja a stabilitást
  • pontos mandzsettazáródás
  • fényvisszaverő Kellys logó
  • fekete színben, XS-XL méretben kapható

Fogyasztói ár: 4890 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján, ahol a karmelegítő mellett számos hasznos ruházati kiegészítőt találunk.

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo