fbpx

KASK Sintesi fejvédő

Egy sisak mindenhova! Gravel, országúti és városi felhasználásra is megállja a helyét a KASK Sintesi. Kedvező áru fejvédő, amiben megtalálhatóak a KASK minőségi technológiái, védelemben és komfortban sem kell kompromisszumot kötnünk ha a Sintesit választjuk. Mindamellett dizájnban is kifejezetten stílusos darab.

A Sintesi tervezésekor az volt a célja a KASK-nak, hogy egy olyan sisakot hozzon létre, ami nagyon sok területen megállja a helyét és árban sem a csillagok között járjon. Elsősorban nem a profi versenyzőket célozta meg ezzel a fejvédővel, hanem a hétköznapi bringásokat, akik országúton, városban és gravel utakon bringáznak.

Egy sisaknál mindig fontos a formavilág, – különösképpen ha egy olasz gyártó termékéről van szó – többségünk számára nagyon nem mindegy, hogy mit visel a fején, hogyan néz ki benne, hiszen a fejvédő a ruházatunk része, egy kevésbé jól mutató darabot senki nem szívesen visel, míg egy dizájnos, hozzánk illő modellt szívesen hordunk, és mint tudjuk a fejvédő csak akkor ér valamit ha hordjuk. Ezért tervezte a KASK a Sintesit egy olyan fejvédővé, amire a városi, az országúti és a gravel bringások is azt mondják, hogy ez jól néz ki. A színválaszték is óriási belőle, 11 szín közül választhatunk.

A technikai paraméterek is fontosak, ha egy kerékpáros sisakról beszélünk, ugyanis a védelem az elsődleges feladata egy fejvédőnek. A KASK neve a biztonságra garancia, a Sintesiben megtalálható a MIT technológia, ami extra védelmet nyújt a viselője számára, ezenkívül dupla In-Mold szerkezetű, szóval egy igazán tartós darab. Mint minden KASK sisak, a Sintesi is a KASK WG11 szigorú, objektív, tudományos törésteszt- és rotációs behatás szabványának megfelelve készült, ezért jól teljesít a forgásirányú ütésekkel szemben is.

Az Ergo Fit állítórendszer felel azért, hogy a sisak jól illeszkedjen a fejünkre, a tarkón található tekerőgomb segítségével tudjuk apró lépcsőkben szorítani, illetve lazítani a sisakot, maga a tekerő igényes, jó fogású és a tarkónál nagy felületen támaszt a rendszer, ezzel megelőzve, hogy vágja vagy nyomja a fejünket. A pántok hossza állítható, ezért kb minden fejformához és fülhöz be lehet állítani a Sintesit pillanatok alatt. Az állszíj műbőrből készült, – ez a KASK sisakok sajátja – ami garantáltan nem fogja irritálni vágni az állunkat.

Szivacsok terén sok top kategóriás fejvédő megirigyelhetné a Sintesi Blue Tech szivacsozását, ami gyorsan száradó szerkezetének köszönhetően sokáig megakadályozza, hogy az izzadság az arcunkra folyjon, ezenkívül antibakteriális és nem irritálja az ember bőrét, na meg persze kivehető és mosható, de az utóbbiak szinte már alapkövetelmények egy modern sisaknál.

Multifunkciós fejvédőként a láthatóság is fontos szerepet játszott a Sintesi tervezésekor, ezért a sisak hátulján egy nagyobb fényvisszaverő “matricát” találunk, ami az esti, éjszakai használatkor segíti, hogy az autósok könnyebben észrevegyenek. Ezenkívül élénk színekben is kapható a KASK Sintesi, ami a nappali láthatóságunkon tud sokat javítani.

Ajánlott fogyasztói ár: 38 990 Ft

További információ a KASK fejvédőkről a Sultan Bike honlapján.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo