fbpx

Ismét Bringaszerviz a Nyugatinál!

A T-Mobile Bringaszerviz ismét várja a javításra szoruló kétkerekűeket a Nyugatinál. Az elmúlt szombaton nagy sikert aratott a fővárosban a T-Mobile kezdeményezése, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy július 25-én is a “forgó óra” alá várják a mesterkezekre szoruló bicajokat.

A szolgáltatás célja, hogy minél többen győződhessenek meg kerékpárjuk állapotáról, üzemképességéről, hogy utána biztonsággal tekerhessenek, ezáltal is népszerűsítve a környezetvédelmet, egészséges életmódot. Az alkalmi szerviz – mely ezúttal is ingyenes – bizonyított már Szekszárdon, illetve az elmúlt hétvégén a fővárosban is.

tmo_bringaszerviz

– Tavasszal a kollégáink számára szerveztünk először bringaszervizt. Annyira jól sikerült, hogy úgy gondoltuk, a nagyközönség számára is elérhetővé kellene tenni. Támogatásaink egyik fő irányvonala a biztonságos kerékpározás és egészséges életmód népszerűsítése, ezért szeretnénk rendszeressé tenni ezt a kezdeményezésünket is – mondta Tóth A. Péter szponzorációs vezető.

A Bringaszervizt a Nyugatinál szombaton bárki felkeresheti apróbb javításokkal, beállítási problémákkal, reggel tíztől, este nyolcig.

A YouTube-on pillanatképet találhatnak az érdeklődők a következő linken: http://www.youtube.com/watch?v=zb5pm3o7ao8

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo