fbpx

Védd magad úgy, mint a világ legprofibb versenyzői: iXS védőfelszerelések

Gracia, Schley, The Athertons, Berrecloth, Wildhaber, Tschugg, csak hogy a legismertebb ridereket soroljuk. Ők mind iXS bukósisakokat, védőfelszereléseket, ruházatot használnak, aminek teljes palettája elérhető a 2Wheels.hu segítségével.

iXS bukósisakok, mezek, védőfelszerelések downhill versenyzőknek (is)

iXS bukósisakok, mezek, védőfelszerelések downhill versenyzőknek (is)

„Sebesség két keréken” – ez a szlogenje a iXS-nek, amire sokan úgy gondolnak, mint egy cég aki az extrém szakágak számára készít védőcuccokat. Pedig ez messze nem így van! Olyannyira nem, hogy eredetileg motorosok számára készítettek és készítenek a mai napig bukósisakokat, protektoros ruhákat, és csizmákat. Az elmúlt 10 évben pedig a kerékpárosokat is kiszolgálják az XC versenyzéstől a downhill világkupáig!

A 2Wheels.hu jóvoltából most az egész kínálatukat elérheted, legyen szó a kedvező árú Avoir vagy Kronos modellről, esetleg a trail/enduro bringásoknak tervezett Trail RS-ről melyet olyan arcok segítségével terveztek mint Ritchey Schley vagy Hans „No Way” Ray!

Ha bikeparkokban bringázol vagy downhill versenyző vagy, akkor nézz rá a mindössze 1100 grammos csúcs XULT vagy METIS full face-re, vagy válassz a számtalan térd-könyök-sípcsontvédő közül.

Ruházatban pedig teljesen trendi lehetsz amellett, hogy biztonságot is nyújt! Mezek, nadrágok, kesztyűk, utcai cuccok, a szivárvány minden színében. Hiszen ma már nem csak jól kell menni, úgy is kell kinézni 🙂

Ösvényre fel!

Ösvényre fel!

Nekünk is megérkezett az első adag iXS tesztcuccunk, így hamarosan beszámolunk majd nektek ezekről!

Ilyen precizitás jellemzi minden terméküket:

Ritchey Schley az élő legenda a Trail RS sisakban

Ritchey Schley az élő legenda a Trail RS sisakban

Geoff Gulevich a RedBull Bergline versenyen full iXS-ben

Geoff Gulevich a RedBull Bergline versenyen full iXS-ben

Hans "No Way" Rey teszteli a Kronost

Hans “No Way” Rey teszteli a Kronost

És akkor mégegyszer! Az iXS termékeket kersd a 2Wheels.hu-n! Hogy miért náluk? Mert a raktáron lévő cuccokat délelőtti rendelés esetén már másnap átveheted otthonodban, a kérdéseidre pedig vagy azonnal (telefonon), vagy 24 órán belül (email) válaszolnak!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo