fbpx

Rudy Project 2019: új modellek fejvédő és szemüveg fronton

Mondjuk így elsőre fura is lenne, ha a Rudy Project nem fejvédő vagy szemüveg fronton mutatna be újdonságot, hanem mondjuk a teleszkópos villák között, de az olaszok pontosan tudják, hogy azt kell jól csinálniuk amihez értenek. Elmentünk hát a bemutatótermükbe, hogy élőben tapizhassuk meg a 2019-es modelleket, illetve kikérdezzük őket az újdonságokról.

Címszavakban azoknak akik később néznék meg a videót:

Fejvédő fronton a legfontosabb az új Spectrum modell, aminek legfeltűnőbb pontja a három részes polikarbonát héj, ami nagyon látványossá teszi a sisakot. Integrált Airframe szellőzéssel látták el, ami főleg az izzadósoknak megváltás. RSR10-es tarkórögzítő rendszere ultrakönnyű, és a Spectrum ötféle színben kapható.

Szintén az aero vonalat képviseli a Volantis is, amire külső napszemüveget is fel lehet csattintani, ha úgy szeretnéd. Éppen ezért időfutam versenyzőknek és triatlonistáknak is ajánlott vétel lehet. Persze benne van az Airframe, az R.S.R.10-es fejméretállító rendszer, illetve megsülni sem fogsz benne, hiszen 9 szellőzőnyílással rendelkezik, melyek összehangolt csatornákat alkotnak.

Egy trendi, biztonságos, jól szellőző, és mindezek mellett kedvező árú sisakot mutatott be a Rudy Project a Strym személyében. 16 db szellőzőnyílás, dupla InMold héjszerkezet és az R.S.R.10-es fejméret állító rendszer is benne van, méghozzá 30.000 forint alatti vételáron! Nem mellékesen pedig nyolcféle színből válogathatsz.

Szemüveg fronton teljesen új a Defender, ami egy mondhatni retro modell új köntösben, hiszen az 1992-ben bemutatott Agressor kinézetére hajaz. Persze minden benne van amit ma egy sportszemüvegnek tudnia kell, millió színárnyalatot legózhatsz belőle össze, és akár fényre sötétedő kivitelben is kérheted.

A Rydon egy legenda a Rudy Project kínálatában, hiszen több, mint 10 éve a piacon van, és mivel máig rengeteg talál gazdára, ezért kapott egy ráncfelvarrást, illetve most már kisebb fejmérethez illeszkedő “slim” kivitele is van.

Végül, de nem utolsó sorban itt a Spinair, ami utcai, és sportos szemüvegként is hordható. Ezzel tovább bővült az olasz gyártó “casual” szemüvegeinek palettája, legnagyobb örömünkre. Persze az utcai kinézet ellenére nem kell lemondanunk a nedvességre tapadó gumírozásról, és a fejformára alakítható szárvégekről sem! Háromféle modellből áll a Spinair család, van közte teljes keretes, és alul nyitott is. Mindezt a legmagasabb minőségben.

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo