fbpx

NORTHWAVE téli ruha körkép

Úgy tűnik idén már búcsút mondhatunk a jó időnek és ha továbbra is hódolni szeretnénk kedvenc sportunknak akkor mindenképpen érdemes beszereznünk egy őszi-téli ruhaszettet is, mert anélkül egy-két alkalom után végleg elmegy a kedvünk a téli kerékpározástól. A cipőiről és ruházatáról híres olasz márka, a Northwave, teljes ruhapalettát gyárt a téli hónapokra, ráadásul 2018-ra kínálata egy része megújul. A hazai forgalmazó jóvoltából kaptunk “pár” új modellt, melyeket most bemutatunk nektek.

 

Northwave Raptor GTX téli cipő

 

A Northwave kifejezetten nagy figyelmet fordít a téli cipők fejlesztésére, hogy a kerékpárosok télen is a legnagyobb kényelmemben hódolhassanak a kedvenc sportjuknak. 2018-ra egy teljesen új MTB modellel, a Raptor GTX-szel, jelentek meg a piacon, ami szél- és vízálló membránjának köszönhetően tökéletes társunk lehet téli montizásaink során.

Részletes információkért kattints ide.

 

Northwave Extreme 2 Total Protection dzseki

Innentől a leghidegebb napokon sem kell otthon maradnunk, bátran a nyeregbe pattanhatunk a Northwave legújabb fejlesztésű téli kerékpáros kabátjának köszönhetően, az Extreme 2 Total Protection tökélestes megoldást nyújt a hideg évszakban, a teljes egészében szél- és vízálló dzseki megvéd a zord téli időjárás minden viszontagságától.

Részletes információkért kattints ide.

 

Northwave Extreme H2O Light Total Protection dzseki

A ködös, hűvös őszi reggeleken, amikor a hőmérő csak 5-6 fokot mutat, de egy-két órán belül felmelegszik a levegő, nincs szükségünk kifejezetten téli kerékpáros kabátra, de kell valami, ami megvéd a nedvességtől és a hideg menetszéltől, ilyen körülményekre kínálja a Northwave az egyik 2018-as újdonságát, az Extreme H2O Light Protection dzsekit, mely nagyon jó választás enyhe téli/őszi felhasználásra.

Részletes információkért kattints ide.

 

Northwave Lightning Total Protection nadrág

A téli kerékpározás során a nadrágnak kulcsszerepe van, hiszen az védi azokat az izmokat, ízületeket, amik tekerés közben dolgoznak. Fontos, hogy ezek a testrészek mindig melegen legyenek tartva, különben könnyen megsérülhetnek. Nulla fok alá már nem egyszerű nadrágot találni, de a Northwave kínálatában találunk ilyet, a legújabb 2018-as professzionális modell, a Lightning Total Protection személyében, ami a legkeményebb és a legzordabb téli körülmények között is elegendő védelmet nyújt kerékpározás közben.

Részletes információkért kattints ide.

 

Northwave Fast Selective Protection nadrág

A Northwave 2018-as téli újdonságai között szerepel a Fast Selective Protection nadrág, ami egy igazi telitalálat, a védelmet és a magas szintű komfortot ötvözi, az őszi/téli hideg napokon maximális mozgásszabadság mellett megfelelő védelmét biztosít alsó végtagjainknak.

Részletes információkért kattints ide.

 

Northwave Arctic Evo 2 kesztyű

Megújult a Northwave egyik legmelegebb téli kesztyűje az Arctic Evo, az eddig is a legzordabb körülmények között kiválóan teljesítő kesztyű még jobb lett, rengeteget fejlesztett rajta a patinás olasz gyártó, mint például új külső vízlepergető bevonatot kapott, érintőképernyő-kompatibilis lett és a tenyere is teljes egészében megváltozott.

Részletes információkért kattints ide.

 

Northwave Power 2 Gel kesztyű

A Northwave egyik legnépszerűbb kesztyű modellje, az őszi, enyhe téli időjárásra tervezett, a Power 2 Gel, kitűnő kompromisszum a hideg időben kerékpározóknak, akik nem szeretik a vastag tenyér okozta érzéketlenséget. 2018-ban a láthatóság javításért újabb “színnel” bővül, a kézfejen teljes fényvisszaverő borítással lesz elérhető.

Részletes információkért kattints ide.

 

Northwave Evolution Base Layer aláöltözet

A minőségi aláöltözet elengedhetetlen része a téli ruházatnak, melynek feladata, hogy az izzadtságot a bőrről a ruha külső felszínére szállítsa és onnan gyorsan elpárologtassa a külső ruharéteg speciális lélegző technológiájának segítségével. A Northwave az új Evolution hosszú ujjú aláöltözetét számos csúcstechnológiával vértezte fel, melynek köszönhetően az egésznapos téli kerékpározások során is száraz érzetet biztosít bőrünknek.

Részletes információkért kattints ide.

 

Northwave Dynamic sapka

A fej védelme kiemelten fontos hűvös időben, hiszen a legtöbb hőt itt adjuk le. A Northwave erre a célra kínálja a Dynamic téli sapkát, ami megfelelő védelmet nyújt fejünknek az őszi, téli hónapokban kerékpározás közben.

Részletes információkért kattints ide.

 

Northwave Husky Ceramic Tech 2 zokni

Sokan nem tudják, de a téli kerékpározás egyik fontos eleme a megfelelő zokniválasztás, hiába van csúcs cipőnk, ha a zokni csak egy vastag pamut, ami csak szívja magába a vizet, hosszútávon így ugyanúgy le fog fagyni a lábunk, mintha egy egyszerű cipőt viselnénk. A Northwave Husky Ceramic Tech 2 egy kifejezetten téli sportoláshoz fejlesztett zokni, ami garantáltan nem hagyja lefagyni a lábunkat.

Részletes információkért kattints ide.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo