fbpx

Northwave Power 2 Gel kesztyű

A Northwave Power 2 Gel az egyik legnépszerűbb kesztyűmodell az olasz márka ruházati palettáján, a színvonalas felszerelést igénylő kerékpárosok számára nyújt ideális kompromisszumot az irányításhoz szükséges közvetlen érzet, a tapadás, a kényelem, a hőszigetelés és a vízhatlanság közt. A “BE SAFE BE VISIBLE!” kampány részeként az idei szezontól biztonságot fokozó színváltozatban is elérhető!


A Northwave Power 2 Gel esetében alkalmazott magas szintű technikai megoldások arzenálja szerencsére itt nem jelent csillagászati árat. A Power 2 Gel nem feltétlenül versenyorientált modell, inkább azok számára készül, akik egész évben bicajoznak: bőséges hőszigetelése, a vízzel és széllel szembeni ellenállósága – a legfagyosabb napokat leszámítva – a honi őszi-téli időjárási körülmény között pontosan megfelelő.

Biomap kialakítás a pontos illeszkedés érdekében…

A Power 2 Gel kesztyűhöz a Northwave egyértelműen a legkiválóbb technikai alapanyagokat alkalmazza, és mint ahogy már megszokhattuk, ezeket rengeteg ötletes és hasznos megoldással egészíti ki. Az alacsony tömeg és a vékony párnázás kényelmes viseletté avatja, így a kerékpár természetes irányításához szükséges a közvetlen érzés megmarad, ellenben a hűvösebb napokon is kellemesen melegen tartja a kezet.

A rugalmas NW4Pro® membránnak köszönhetően Power 2 Gel kesztyű víz- és szélálló, mindazonáltal megfelelő szellőzést is biztosít. A magas szintű technikai alapanyag alatt hatékony hőszigetelést biztosító vékony filcbélés található. A puha műbőr tenyérrészen csúszásgátló szilikonnyomat segíti a biztos irányításhoz elengedhetetlen tapadást, a felület és a párnázás közt pedig rázkódást elnyelő “GEL” betétek fokozzák a kényelmet.

Rezgéselnyelő zselés betétek...

Rezgéselnyelő zselés betétek…

A kétrétegű filc csuklórész pontosan illeszkedik, így kényelmes és egyben melegen is tart. A tartósság érdekében a kesztyű megerősített hüvelykujjrészt kap, e mellett kapott helyet a praktikus, puha törlőfelületet. A felhúzást segítő szilikonnyomattal ellátott „fül” és a fényvisszaverő rátétek a kézfejen jól mutatják az olasz tervezők részletek iránti figyelmét. A “BE SAFE BE VISIBLE!” kampány jegyében pedig a Northwave Power 2 feltűnő, a közlekedés biztonságát elősegítő színváltozatban is elérhető.

A Northwave Power 2 Gel ajánlható sportoló kerékpárosoknak vagy közlekedőknek egyaránt, azok számára készül, akik ideális kompromisszumot keresnek a közvetlen irányításérzet és a megfelelő hőszigetelés, szél- és vízállóság között. Az idei megújult „Power-változat” egyértelműen átgondolt tervezést kapott, mind a funkcionalitás, mind a tartósság tekintetében meghálálja az érte kiadott ésszerűnek mondható összeget. A Power 2 Gel nem véletlenül a Northwave egyik legnépszerűbb kesztyűmodellje, ráadásul amellett, hogy az olasz kerékpáros ruházati specialista széles palettáján is bőven bőven konkurenciája!

Be safe, be visible!

Be safe, be visible!

Jellemzők:

  • rugalmas, optimális vastagságú őszi/téli kesztyű
  • fagypont körüli hőmérsékletig
  • ideális kompromisszum a rugalmasság, a közvetlen érzet és a hőszigetelés között
  • W4Pro® membrán a víz- és szélállóság érdekében
  • puha, rugalmas, szellőzést biztosító “lélegző” alapanyag
  • vékony filcbélés hatékony hőszigeteléssel
  • csúszásgátló szilikonnyomattal ellátott puha műbőr tenyér
  • rázkódást elnyelő vastag “Gel” betétek
  • kétrétegű elasztikus csuklórész
  • megerősített hüvelykujj
  • extra puha törlőfelület
  • felhúzást segítő szilikonnyomatos pánt
  • fényvisszaverő rátétek a kézfejen
  • rendkívül népszerű kesztyűmodell a Northwave palettán

Mért tömeg: 81 gramm/pár.

Ajánlott fogyasztó ár: 9490 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Az érintőképernyő is könnyedén kezelhető vele, de a váltóról és a fékkarról sem csúszik le az ujj!

Az érintőképernyő is könnyedén kezelhető vele, de a váltóról és a fékkarról sem csúszik le az ujj!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo