fbpx

Merida túladagolás! Megnyílt az első hazai Merida Concept Store

Szombat reggeltől a nagyközönség előtt is nyitva áll hazánk első Merida Concept Store és E-Bike Test Center üzlete, a Váci út 140 alatt. Mit is jelent a Concept Store? Azt, hogy az adott bolt csak egy kerékpármárkával foglalkozik, ami esetünkben a Merida. És a Northwave, ugyanis a híres ruházati márka közel teljes kínálata is helyet kapott a falakon.

230 négyzetméteren, több mint 100 Merida kerékpár közül válogathatsz, így nem állhat elő olyan, hogy egy adott típusú gépből nem tudsz méretet próbálni vagy alaposan szemügyre venni. A gyerek kerékpároktól a trekkingeken át a csúcs országútikig mindent megtalálsz, de nem hiányozhatnak a pályabringák vagy gravel bike-ok sem!

Mivel hazánk egyik legnépszerűbb ruházati és cipő márkája a Northwave, ezért ebből is közel teljes a kínálat, csak cipőből százas nagyságrend sorakozik a falakon, de mezekből és nadrágokból is komoly a felhozatal.

A kerékpárboltot Sipiczki Róbert a BikeFun ügyvezetője nyitotta meg, de számos prominens vendég is tiszteletét tette a maximális igényességgel kialakított üzletben. A hazai bringások körében két ismert arccal találkozhattok majd a pult mögött, az egyik Hídvégi Ariel, aki születése óta Merida fan és maximális ismerője a márkának, a másik pedig Jurecska Matyi, aki főleg az extrém sportágban tett szert nagy tapasztalatra.

A bolt címe ugyan Váci út 140, de parkolni a Dagály út felől érdemes, a bolt bejárata is innen nyílik. Nem véletlenül szerepel E-Bike Test Center a nevében, ugyanis a Merida számos elektromos kerékpárja is tesztelhető a hagyományosak mellett, így mindenképpen érdemes benézni hozzájuk egy kör erejéig.

A Merida Concept Store és E-Bike Center facebook oldalát is érdemes követned, mert folyamatos programok, bringázások és egyéb infók fognak rá felkerülni!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo