fbpx

Meghosszabbított nevezés a cyclocross ob-ra, külön sportorvosi vizsgálat

A Pedáldöngölők HKE rendezésében január 12-én sorra kerülő 2013-as cyclocross országos bajnokságra a szervezők új döntése értelmében jövő hét csütörtökig lehet még online nevezni, és megkaptuk a szövetség által intézett SOS-sportorvosi vizsgálatról az információkat:

A TF Sportorvosi Tanszékétől kaptuk a lehetőséget, hogy aki a hétvégi OB-ra csináltat licencet, az ott megcsináltathatja a sportorvosit. Fontos, hogy csak ezeknek adott a lehetőség, kérjük a sporttársakat, a korlátozott férőhely miatt Nagy Balázsnál – Telefon: 06-30-9-914-614 – előzetesen regisztráljanak!

Időpont:

Szerda 13-15 óra között

Csütörtök 10-21 óra között

Helyszín: TF Új épület, Alkotás út 44, 2. emelet a folyosó végén jobbra az utolsó ajtó. Györgyné Szűcs Évát kell keresni.

A tesztverseny – fotó: Kliszek Antal

A Pedáldöngölők oldalán – www.pedaldongolok.hu – továbbra is rendelkezésre áll a nevezési felület, csütörtökön, 11 óráig lehet  regisztrálni. A megadott pénteki határidő után nevezők már ne utaljanak nevezési díjat, hanem a helyszínen, a rajtszám átvételekor tudják ezt majd befizetni.

Fontos, hogy aki most váltana ki licencet, akkor – ha eddig nem tette meg – minél hamarabb egyeztessen erről csapatvezetőjével, mert előfordulhat, hogy egyes csapatok még nem teljesítették a 2013-as bejegyzéshez szükséges követelményeket (0-s igazolás, stb.). Ha azonban megvannak a szükséges dokumentumok, a szövetségi főtitkárokkal egyeztetve két napon belül kiállíthatóak az engedélyek. (Ezzel kapcsolatos bővebb információkat kérjük ne rajtunk keresztül, hanem a szövetségi elérhetőségeken keresztül próbáljanak szerezni az érintettek!)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo