fbpx

Mavic Ksyrium Pro Thermo kesztyű

A Mavic kesztyűkínálatában a Ksyrium Pro Thermo Glove egyértelműen egy fejlett alapanyagokat és gyártástechnológiákat alkalmazó prémium modell, a téli zord időjárást célozza meg, azok számára készül, akik egész télen bicajoznak vagy mondjuk a következő kerékpáros szezonra készülve végzik az alapozó edzéseket.

kesztyu_kepek_88 kesztyu_kepek_87Az egységesen magas színvonalú Mavic ruházati termékekhez méltó módon a Ksyrium Pro Thermo kesztyű is gondosan megtervezett, a versenysport igényeit figyelembe véve maximalista hozzáállást tükröz. A gondosan megválogatott technikai alapanyagokat csúcstechnológiák egészítik ki, a kivitelezés minőségi szintje pedig etalonnak számít az iparban.

Profi csuklórész

Profi csuklórész

A kesztyű a versenyfelhasználásban már bizonyított Ergo Cut szabással készül, amely a kerékpáros kéztartást veszi alapul. A Ksyrium Pro Thermo előre formázott, a Mavic által kifejlesztett technológia előnyei elsődlegesen a komfort és a maximális mozgásszabadság biztosításában mutatkoznak meg, egyben elősegítve a kerékpár biztos irányítását. Ez utóbbi érdekében a Mavic fejlesztők további technológiákat is bevetettek, az egyik a vékony tenyérkialakítást biztosító Ergo Pro Palm. Ennek alapja, hogy a Clarino™ alapanyagú tenyérrész alatt magas sűrűségű, vékony EVA habréteget helyeznek el, amely közvetlen érzetet biztosít markolás közben, csökkenti a rázkódások mértékét, ezzel fokozva egyben a kényelmet. A fékek és a váltó kezelésében részt vevő ujjak a biztos fogás lehetővé tevő Clarino™ alapanyagon felül tapadást elősegítő szilikonnyomatot is kaptak.

Tökéletes érintőképernyő-kezelés

Tökéletes érintőképernyő-kezelés

Mivel egyértelműen téli használatra tervezett kesztyűről van szó, a Ksyrium Pro Thermo Glove kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező Primaloft® Sport Insulation bélést kapott, amely emellett vékony, és a kesztyű tömegét sem növeli jelentős mértékben. A kesztyű anyagát a fejlesztők kívülről víz- és szélálló DWR membránnal látták el, így a hőháztartás biztosítása mellett az időjárás egyéb viszontagságaival szemben is védi a kezet. A DWR ráadásul „lélegző” tulajdonságokkal is rendelkezik, tehát az izzadság elpárologtatását lehetővé teszi.

Szerencsés, aki ebben hajtja végig az idei telet!

Szerencsés, aki ebben hajtja végig az idei telet!

Ezen felül a tervezők gondos munkát végeztek a megfelelő záródás biztosítása céljából, a Ksyrium Pro Thermo a csuklórészen meghosszabbított elasztikus belső bélést alkalmaz, kívülről pedig tépőzár biztosítja a hőháztartást, illetve a nedvesség és a hideg légáram kizárását. A hasznos megoldások között említhetjük még a hüvelykujj felett elhelyezett puha mikroszálas törlőrészt, illetve a markolattal érintkező felület hatékony megerősítését. A mutatóujj pedig érintőképernyő kezelését is lehetővé teszi, így például telefonálás közben sem kell a meleg kesztyűt levenni. Végezetül az ujjak külső felületén elhelyezett fényvisszaverő nyomatok a télen jellemző kedvezőtlen látási viszonyok közt nyújtanak többlet biztonságot.

Mint ahogy a leírásból látható, a francia márka a profi megoldások egész sorát vetette be, így biztosítva nagyfokú védelmet a Ksyrium Pro Thermo esetében. Még a leghűvösebb napokon is dacolhatunk a hőmérséklettel a széllel és a csapadékkal, kezünk nem nem fog fázni, és a kerékpár irányítása sem szenved csorbát. Nehéz tehát „fogást találni” a kesztyűn, tehát le a kalappal a kiváló fejlesztőmunka előtt. Szerencsés az, aki ebben a kiváló kesztyűben tekerheti le az előttünk álló téli időszakot!

Piros/fekete színben is elérhető...

Piros/fekete színben is elérhető…

Jellemzők:

  • hőszigetelt, víz- és szélálló, hajlított formájú szabással készült őszi/téli kesztyű
  • bármilyen téli időjárási körülmény között hatékony védelmet nyújt
  • többrétegű felépítés
  • DWR víz- és szélálló membrán
  • Primaloft® Sport Insulation bélés
  • Clarino™ alapanyagú tenyérrész
  • nagy sűrűségű EVA habréteg
  • kiváló hőszigetelés és védelem alacsony tömeg és közvetlen érzet mellett
  • nedvességelvezető tulajdonság
  • meghosszabbított passzentos csuklórész tépőzáras rögzítéssel
  • biztosítja az ideális hőháztartást
  • szilikonnyomatok az ujjbegyeken a fokozott tapadás és jobb irányítás érdekében
  • megerősített kontaktuspontok
  • mikroszálas törlőrész
  • fényvisszaverő nyomatok az ujjak külső részén
  • érintőképernyő kezelést biztosító mutatóujjbetét
  • fekete vagy fekete/piros színben

Mért tömeg: 140 gramm/pár.

Ajánlott fogyasztó ár: 18 990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Kényelmes párnázás...

Kényelmes párnázás…

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo