fbpx

Magyar versenyző a Kross Bikes Teamben

Tóth András a Veszprémi KE versenyzője nemrégiben szerződést írt alá a lengyel Kross céggel. A hosszas egyeztetések után most már hivatalos, hogy András a 2013-2014-es szezonban a Kross gyár szponzorációjával versenyezhet.

kross_andras_02

A szponzoráció keretében egy Kross Level A10-es mountain bike-ot és csapatruházatot biztosítanak számára a következő két évre. Andrásnak a Krossnál való folytatás nem teljes átigazolást jelent, marad a korábbi csapatában továbbra is és Kross Bikes VKE-Nelson Team név alatt fog versenyezni.

A Kross nagy hangsúlyt fektet a versenyzőkre, ez abból is látszik, hogy idén a gyári csapatba igazolt a lengyel Anna Szafraniec, a többszörös bajnoknő is.

András így foglalta össze a történteket:

“Az egyeztetések már jó ideje elkezdődtek és mostanra sikerült megegyeznünk. A hazai forgalmazóval történt tárgyalásokat követően a lengyelekkel is megbeszéltük a részleteket, aminek a napokban aláírt szerződés lett az eredménye. Örülök a lehetőségnek, ilyen komoly szponzorációban még soha sem volt részem. Igyekszem minél jobban megfelelni az elvárásoknak a versenypályán és azon kívül is. Hiszem, hogy hosszútávon mindkettőnk számára előnyös kapcsolatnak nézünk elébe. “

András írásait továbbra is olvashatjátok saját blog oldalán és itt a Bikemag hasábjain is.

kross_andras_03

Szöveg: VKE-Nelson
Fotó: Kenyeres Zsolt ’Kezso’

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo