fbpx

Lovassy Krisztián Norvégiába utazott új szerződésért

Az országúti magyar bajnok Lovassy Krisztián jó eséllyel egy norvég kontinentális csapatnál folytathatja pályafutását, melynek színeiben rangos Europe-Tour versenyeken kamatoztathatja majd 2014-ben képességeit, mint befejező ember.

Lovassy a prezentáción

Lovassy a prezentáción

Az idei szezonban az Utensilnord gárdáját erősítő 25 éves Lovassy kaliforniai alapozását megszakítva utazott Bergenbe, ahol a Norvégiában élő egykori Tour de Hongrie-győztes Lengyel Tamás segítette felvenni a kapcsolatot a fixIT.no csapattal. A magyar bajnok tegnap már részt vett a csapatprezentáción is.

1391567_1419978798219524_627214847_nA frissen bejegyzett kontinentális (azaz nemzetközi harmadosztályú) csapat célja, hogy a 2017-es bergeni világbajnokságra kineveljenek egy hazai indulót, de már jövőre olyan rangos viadalokat tűztek ki célul, mint a Tour de Fjords (2.1) vagy a Tour of Norway (2.HC), melyet például az Eurosporton is követhettünk idén. A fixit.no egy mobil applikáció, ami fodrászszalonoknak csinál online booking rendszert.

Csapatbringa

Csapatbringa

Nagyjából másfél hét múlva derül ki, hogy Krisztián aláír-e a csapathoz, az eddigi jelek biztatóak, a norvég gárda egy jó hajráembert keresett, így került a képbe londoni olimpikonunk Lengyel Tamás javaslatára. Krisztián most teszteken vesz részt, és a fizikai eredményeken túl fontos kérdés az is, hogyan tud beilleszkedni leendő norvég csapattársai közé.

Hamarosan jelentkezünk egy bővebb beszélgetéssel Krisztiánnal…

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo