fbpx

K2 Kerékpár: Egy szinttel magasabban

A K2 BikeShop új dimenziót nyitott a hazai kerékpáros kereskedelemben. Az üzlet Óbuda megújult részén az Amfiteátrumnál található, ahol a kerékpárút is húzódik. Itt minden együtt van, ami a kerékpározáshoz szükséges, illetve még annál is több.

k2__kerekpar_047

Történetét tekintve a K2 kerékpár Magyarország egyik legismertebb téli sportokkal foglalkozó üzletéből nőtte ki magát, 2010-től foglalkoznak bringázással is.

k2__kerekpar_034

Szándékosan nem bringákat írunk, hiszen a kétkerekű világba is sikerült átörökíteni a vevőközpontú szemléletet, a színvonalas kiszolgálást és a vevők megbecsülését. Nem véletlen, hogy a korábbi közönségét is törzsvásárlóivá tette az üzlet.

k2__kerekpar_038

A K2 Bike-nál alapvető a széles választék és az óriási raktárkészlet, amelyet a vásárlók akár online is meg tudnak nézni, vagy vásárolni, mivel össze van kötve az árukészlet a webshoppal.

k2__kerekpar_019

A k2bike.hu-ról nyugodtan kijelenthetjük, hogy vezető a hazai piacon. Két alapvető tulajdonsága, hogy pontosan azokat a termékeket találjuk, amit készleten is, valamint nagyon pontosan, nagyon gyorsan rákereshetünk a termékekre a profi szűrőrendszernek köszönhetően.

k2__kerekpar_022

Ők veszik a fáradtságot, hogy pontosan alkategóriákra bontsák a hatalmas árukészletet, több szűrőn keresztül, logikus elérési útvonalon találhatjuk meg, amire szükségünk van.

k2__kerekpar_001

Jó volna, ha a fentieket evidenciaként állapíthatnánk meg a kerékpár-kereskedelemben, de ez jelenleg nincs így, éppen ezért nagyon fontos kiemelni, hogy a K2 webshopja teljesíti ezeket a kritériumokat.

k2__kerekpar_008

Egy nagyobb bringaboltban szintén alapkövetelmény lehetne, mégis itt extraként kell megjegyezzük, hogy tényleg mindent megtalálhatunk, amire egy kerékpárosnak szüksége van.

k2__kerekpar_021

Az üzletben sok különlegességgel, kuriózummal is találkozhatunk, pl. mint a biztonságáról és kiváló minőségéről híres POC, az egyedi megjelenésű Maloja és a méltán híres Scott kerékpárok.

k2__kerekpar_043

Bringa vásárláskor szakképzett kollégák segítenek a megfelelő kerékpár kiválasztásában. A tökéletes méret megállapításához rá lehet ülni a kiválasztott modellre, így edzőgörgőn lehet leellenőrizni a helyes üléspozíciót.

k2__kerekpar_026

Ahogy lassan minden magára valamit is adó kerékpárboltban, foglalkoznak a bringa beállításával is, természetesen attól függően, hogy sportosabb, vagy hobbi célra vásárolják a kétkerekűt.

k2__kerekpar_007

A szokásos bringabeállításon túl azonban egy ritka szimpatikus szemlélettel találkoztunk a K2-ben. Valaki végre sokkal inkább az egész testben gondolkozik, mint a milliméterekkel mérhető csontvázban és vázizomzatban… Utóbbi szemléletet nehéz hosszasan taglalni, inkább érdemes személyesen elmenni a K2-be, hogy te is megtapasztald ezt.

k2__kerekpar_004

Tegyük hozzá, a téli sportokban szerzett közel két évtizedes tapasztalat kiütközik ezen a téren, a K2-sök nem az utóbbi években kezdtek ismerkedni a mozgással és az anatómiával – amióta óriási divat lett a testre szabás a kerékpáriparban is. Ennek megfelelően 3 márka legnépszerűbb nyergeit is tesztelni lehet vásárlás előtt.

k2__kerekpar_018

Szintén extra a cipők egyéni lábhoz alakítása, ami a teljes bringás+felszerelés egységet nézve nyugodtan kijelenthetjük, hogy az egyik legfontosabb pont.

k2__kerekpar_012

A K2-ben egyedi Sidas betéteket építenek kerékpáros cipőkhöz is, ezen a téren Magyarország legprofibb műhelyével van dolgunk, ahol nem csak bringázáshoz, hanem futáshoz, sízéshez, stb. is segítséget nyújtanak. Minden szükséges tudás és felszerelés megtalálható e tökéletes betétek készítéséhez!

Ha már felszerelés… A legprofibb szerszámok a bringa műhelyben is megtalálhatók, bármilyen javítást el tudnak végezni a K2-ben. A szervizben olyan Park Tool arzenállal találkoztunk, amilyen talán még a forgalmazó főhadiszállásán sincsen…

k2__kerekpar_040

A magyar léptékkel kimondottan nagy üzlettérben túlnyomórészt a normál középkategóriától a felső kategória elérhető árú szegmenséig találunk kerékpárokat. Pozitív tulajdonság, hogy a kínálatot kizárólag szakmai szempontok alapján márkafüggetlenül állítják össze.

A K2-ben a MTB-tól a cross/trekking bringákon át az országútiig mindenből széles a kínálat. Elsősorban Scott, Cube, Specialized, KTM, Bianchi, Kuota, a városi vonalból pedig Electra márkákból válogathatunk.

k2__kerekpar_045

A nagy árukészlet azt is jelenti, hogy egészen nagy és kis méretű bringákkal is találkozhatunk, hiszen a nagytermetű vásárlók sem szeretnének heteket várni a rendelésre, amikor bemennek egy boltba új bringáért…

k2__kerekpar_028

Ahogy már említettük, alkatrészekből, kiegészítőkből, ruházatból szintén minden megtalálható, igazi ínyencségekkel fűszerezve, mint például a német webáruházaknál is jobb áron kínált POC, vagy a rendelésre személyre gyártott Kuota…

k2__kerekpar_002

A további jól csengő nevű forgalmazott márkákat is sorolhatnánk, de felesleges belekezdeni, érdemes inkább személyesen felkeresni a K2 Kerékpár Központot!

Elérhetőség: http://www.k2-bike.hu/

További képek:

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo