fbpx

Jótékonysági BUÉK Kupa a TF kerékpár flottájának pótlásáért!

Jótékonysági BUÉK Kupa a TF Atlétikai Csarnokában elégett kerékpár flotta pótlásáért! Egy óriási hangulatú újévi buli vár, ahol akár versenyzel, akár nézőként veszel részt, nem fogsz unatkozni! Egyúttal segíthetsz Testnevelési Egyetem Rekreáció Tanszékének, hogy a csarnoktűzben megsemmisült bringáit pótolja, és ezzel biztosítsa az elkövetkezendő generációk kerékpáros nevelését!

2016_buek_kupa2

A Testnevelési Egyetem Rekreáció Tanszéke évtizedek óta tanítja, szeretteti meg, vezeti be a leendő testnevelő tanárokat, rekreációs szakembereket a kerékpározás rejtelmeibe, akik tudásukkal együtt bringás élményeiket is sikeresen adják tovább a feltörekvő generációknak, így a kötelező testnevelő oktatásba olyan pluszt csempésznek, amely megszeretteti tanítványaikkal biciklizést.


A közelmúltban a kerékpár flotta túlnyomó része odaveszett az Atlétikai Csarnokban keletkezett tűzben, ahogy a védőfelszerelések, a bukósisakok, bóják és minden egyéb kerékpár felszerelés – emiatt a jövő évi táborok és maga az egész képzési program is veszélybe került, gyakorlatilag az eszközök híján ellehetetlenült.

2016_buek_kupa3

Az újév első napján szervezett, nagy sikerű BUÉK Kupa minden évben egy-egy kiemelt jótékonysági célt tűz ki zászlajára, amely ezúttal – az ismert történések hatására – a Testnevelési Egyetem Rekreációs Tanszékének kerékpáros eszközeinek pótlása és ezzel a hazai oktatási rendszerbe integrált kerékpáros oktatás megmentése.

Gyere el hát az év első kerékpáros versenyére, ahol a jó hangulat alapját Seti biztosítja, aki egyben a “meglepetésekért” is felelős, már ami a pálya egyes szakaszait illeti… 🙂

2016_buek_kupa1

jelmezben érkező résztvevők külön díjazásban részesülnek, de ez egyelőre még szintén meglepetés!

Nevezési Díjak:

Egyéni nevezés: minimum 1 000 Ft – érzés és lehetőség szerint

Céges nevezések: Érzés és lehetőség szerint

Javasolt csomagok: Bronz fokozat: 10 000 Ft (2 nevezéssel jár)

Ezüst fokozat: 20 000 Ft (3 nevezéssel)

Arany fokozat: 30 000 Ft (4 nevezéssel) 

Kerékméret megkötés nincs, jöhettek bármivel, ami gurul!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo