fbpx

Endura Jersey Wallet telefontartó

Az Endura Jersey Wallet hasznos kiegészítő, amellyel telefonod mindig biztonságban, illetve kéznél lesz! A praktikus telefontartó tárcába a kerékpározás során esetleg szükséges kellékek is kerülhetnek: mondjuk kulcs, gumifoltozó-készlet, PayPass, érme, bankjegy, személyes információ, meg miegymás.

hatizsakkorkep_100A skót kerékpáros ruházati specialista a zord, neves, szeles időjárásban maximálisan helyt álló öltözeteiről híres, de kínálata ezekben még távolról sem merül ki. Mára az extrém kerékpársport speciális igényeitől az idei Vuelta-n diadalmaskodó Movistar országúti különítmény aerodinamikus ruházatáig lényegében minden felszereléssel rendelkezik. A kiváló minőségű kerékpáros ruházat mellé az Endura legújabban fejvédőket és táskákat is felvette palettájára, az utóbbiból egyet a Trendelő körképünkbe is bemutattuk. Ehhez kapcsolódva pedig olyan hasznos kiegészítők is viselik a Edinburg melletti cég nevét, mint az itt látható Jersey Wallet okostelefon-tartó.

hatizsakkorkep_101Az Endura Jersey Wallet egyik felében 4”-os képernyős, iPhone vagy más gyártó által kínált „okoskészülék” számára speciális tervezésű tartó kap helyet, külső felületén vízhatlan érintőképernyő-kompatibilis fóliával, illetve körkörös neoprén borítással a védelem érdekében. A Jersey Wallet másik felében pénztárcát, bankjegyrekeszt és hitelkártya tartót találunk, bár szerintünk itt egy gumifoltozó készlet is simán megtalálhatja a helyét! A kívül elhelyezett karabiner pedig a kulcsok számára ideális „póráz”. A tárca két fele minőségi, vízzáró cipzárral „egyesíthető”, ezután már csak a kulcsokhoz és az érintőképernyőhöz van hozzáférés.

A Jersey Wallet kompakt kivitelű, alig nagyobb, mint maga a készülék, ellenben hatékony védelmet biztosít, továbbá „minimalista” tárcaként is szolgál. Simán elfér egy kerékpáros mez hátsó zsebében – akár keresztben is. A hegesztett varratok és vízhatlan anyag biztosítja a készülék védelmét az esővel, a porral vagy éppen sárral szemben. Az átlátszó ablak 100% érintésérzékeny – ezt a funkcióját több készülékkel is kipróbáltuk – így a telefonkezelés tényleg zökkenőmentes. Külső felülete határozottan neoprén erős alapanyagot kapott, nem hajlamos a dörzsölés általi kopásra, feketés-szürke színben áll rendelkezésre, diszkrét Endura logóval.

hatizsakkorkep_102Jellemzők:

  • mezzsebben tartható telefontok és „minitárca”
  • cipzáras tárca az értékeknek
  • elején átlátszó, érintőképernyő-kompatibilis telefontok
  • neoprén védelem a telefon számára
  • külső kulcstartó karabiner
  • belső bankjegy- és hitelkártya-tartó
  • kompakt kivitel, elfér egy kerékpáros mez hátsó zsebében
  • vízálló minőségi cipzár
  • fekete/szürke színben
  • 65% poliészter
  • 35% PVC

Ajánlott fogyasztói ár: 6290 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.
[divider scroll_text=””]

MT500 mez_2Endura tudnivalók:
A Skóciából indulva 20 éves múltra visszatekintő Endura kerékpáros ruházat nem annyira a feltűnő designról, mint inkább a különböző időjárási körülményekhez igazított, tökéleteshez közelítő funkcionalitásról és a tartósságról ismert. A magasan átlagon felüli minőségű termékeket kapunk versenyképes árszinten. A fejlesztések folyamatos tesztelése szempontjából nem elhanyagolható, hogy az Endura több nagy csapattal is együttműködik. Országúton az egyik legismertebb WorldTour csapat, a Movistar kerekesei is Endura ruházatot használnak, köztük a Giro’d Italia és Vuelta-győztes Quintana és Valverde. Emellett névadó szponzorai voltak a 2014-es Tour de France-on is induló NetApp – Endura gárdának, így több forrásra is támaszkodhattak a skótok a visszajelzéseket tekintve. MTB vonalon a világkupa mezőnyben szereplő Bart Brentjens csapat tagjai „nyúzzák” az Endura mezeket és nadrágokat.

endura

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo