fbpx

BBB nyári ruhák: GRAVITY mez, ELEMENT nadrág és LITEZONE kesztyű

Számos kiegészítőt kínál a BBB kerékpárosoknak, köztük kiváló minőségű ruhákat is. Idén egy új mez-nadrág párossal jelentek meg a piacon, ami a lazább öltözetet kedvelő kerékpárosoknak szól, mely hibátlan választás akár enduro használatra, de a túrázók is bátran felvehetik ezeket a ruhadarabokat. Cikkünkben ezt a ruha szettet és egy könnyű, nyári mtb kesztyűt fogunk bemutatni.

gravity_element

 

BBB GRAVITY mezgravity_element

A Gravity mezt kifejezetten a laza szabású kerékpáros ruházatot kedvelőknek tervezte a BBB, nem kell benne szorongani, mint egy testre feszülő mezben, hanem lehet élvezni benne a szabadságot, a mozgás szabadságát. Kialakításának köszönhetően enduro felhasználásra is alkalmas, aláférnek a protektorok és az anyaga is kellően erős, hogy ellenálljon a különböző behatásoknak. Szabása teljes mértékben kerékpár specifikus, ezt jól mutatja a meghosszabbított hátsórész. ActivePlus alapanyaga hihetetlenül gyorsan szárad, ezzel elősegítve testünk hőszabályozó-rendszerének működését. Belseje puha tapintású, nem irritálja, dörzsöli majd bőrünket. Ezenfelül egy zseniális ötlet is található a mez belsejében egy beépített szemüvegtörlő személyében, mellyel terepen is meg tudjuk törölni a szemüvegünk lencséjét (bár én javasolnám, hogy mossuk le előtte a koszt egy kis vízzel és csak utána töröljük meg, mert nincs túl sok értelme a sarat elkenni a lencséken). Ha valakinek megtetszett a Gravity mez, akkor mindenképpen pillantson rá az Element nadrágra is és nézze meg a videót róluk a jellemzők alatt, mert valószínűleg az is szimpatikus lesz.

Jellemzők
-Laza szabású kerékpáros mez
-Enduro felhasználásra is
-ActivePlus alapanyag, mely gyorsan szárad
-Integrált szemüvegtörlő a mez belsejében
-Kerékpár specifikus szabás
-Hosszabb hátsó rész
-Laza szabás a szabad mozgásért
Bővebb információ: https://www.pacificcycles.hu/index.php/termekek/bbb-0/kerekparos-viselet-0/kerekparos-mezek-0/bbw-315-rovid-ujju-kerekparos-mez-gravity-feketezoldkek-l-0-detail.html
Ajánlott fogyasztói ár: 14 150 FT

Videó a Gravity mezről és az Element nadrágról: https://www.youtube.com/watch?v=jtJlyG62Pfk

 

gravity_element

BBB ELEMENT nadrággravity_element

Az Element nadrág tökéletes társa a Gravity meznek, ketten együtt egy igazán összeillő párost alkotnak, természetesen külön is lehet őket viselni. A Gravity-nél ismertetett filozófiába pontosan beleillik az Element nadrág is, azoknak tervezték, akik nem szeretik a “cicanacit”, hanem valami szabadabbra vágynak. Könnyű és kiválóan szellőző anyagból tervezte meg a BBB ezt a nadrágot, ami a megerősített varrásoknak és a rugalmas anyagnak köszönhetően a durvább használatot is remekül tolerálja, tehát enduro felhasználásra is tökéletes alkalmas. Elöl egy zippzáros rejtett zsebet találunk rajta, amelybe olyan tárgyakat pakolhatunk, amiket semmiképpen sem szeretnénk elhagyni, pl a lakáskulcsunkat. A derékrészen két oldalon tépőzárak segítségével tudjuk állítani a körfogatot, de deréköv használatára is van lehetőségünk, ha ezeket a tépőzárakat nem szeretnénk igénybe venni. Elöl két patent és egy tépőzár tartja rajtunk a nadrágot, ezzel minimálisra csökkentve annak az esélyét, hogy egy hirtelen mozdulat során kinyíljon rajtunk a nadrág. Bár egy leírás sem említi, de az Element belsejében kerékpáros alsónadrág rögzítésére alkalmas patentokat is találunk, melyekkel teljes értékű túranadrágot tudunk varázsolni belőle. Az Element-ben egy igényes túra/trail/enduro nadrágot ismerhettünk meg, amit mindenképpen fel kell írnunk a listánkra, ha baggy shortot keresünk.

Jellemzőkgravity_element
-Laza szabású baggy short
-Könnyű
-Jó szellőző anyag
-Rugalmas
-Tépőzárral állítható derékrész
-Deréköv használatára is van lehetőség
-Fényvisszaverő elemek a nadrág elején és hátulján a jobb láthatóságért
-Zippzáros zseb a nadrág elején a fontos tárgyaknak
-Extra erős varrások a fokozott tartósság érdekében
-Dupla patent és tépőzár rögzíti a nadrágot a derékon
Bővebb információ: https://bbbcycling.com/en/bike-wear/shorts/BBW-310
Ajánlott fogyasztói ár: 18 700 Ft

 

BBB LITEZONE kesztyűLitezone01

Terepen a forró nyári melegben is ajánlott hosszú ujjú kesztyűt viselni, hiszen a csupasz ujjaink az izzadságtól bármikor lecsúszhatnak, lerázkódhatnak a fékkarról és akkor hamar a földön vagy rosszabb esetben a kórházban találhatjuk magunkat, ezenfelül a hosszú kesztyűnek megvan az az előnye, hogyha még minimálisan is, de védi az ujjainkat a növényektől. A BBB erre a problémára kínálja megoldásként a Litezone kesztyűt, mely a legforróbb nyári napokon sem túl meleg viselet, ebben óriási szerepet vállal a vékony hálós felsőrésze, mely úgy szellőzik, mintha rajtunk sem lenne. Ezenfelül a tenyérrészt is úgy alakították ki, hogy millió apró perforált lyuk található rajta, ami szintén elősegíti bőrünk lélegzését. A legfontosabb helyeken, a mutató- és a hüvelykujjnál, ahol a váltó- illetve a fékkarral érintkezünk, pedig Clarino megerősítést kapott a kesztyű ezzel is növelve a tartósságát, élettartamát. Ha valaki egy könnyű, hosszú ujjú nyári kesztyűt keres akkor ne tegye tovább, válassza a BBB Litezone kesztyűt!

Jellemzők
-Hosszú ujjú nyári kesztyű MTB/XC felhasználásra
-Nagyon jól szellőző kialakítás
-Vékony, hálós felsőrész
-Perforált tenyér a maximális szellőzésért
-Clarino erősítés a hüvelyk- és mutatóujjnál
Bővebb információ: https://www.pacificcycles.hu/index.php/termekek/bbb-0/kerekparos-viselet-0/nyari-kesztyuk-0/bbw-46-kerekparos-kesztyu-litezone-fekete-s-0-detail.html
Ajánlott fogyasztói ár: 8 500 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo