fbpx

A BBB felhasználás és időjárás szerint optimalizált, kiváló minőségű kamáslitípusokat kínál, a holland gyártónál megszokott elfogadható árszinten. A téli időjáráshoz nem ugyanaz a kialakítás passzol, mint őszi vagy tavaszi napokra tervezettek esetében: a BWS-19 Rain Flex ez utóbbi célozza meg, tehát az esős-nyirkos őszi napokra ideális választás. Elasztikus poliuretán alapanyagával kiválóan szigetel, egyben praktikusan használatot biztosít.

A lehető lehatékonyabb védelem a nedvesség érdekében!

A lehető lehatékonyabb védelem a nedvesség érdekében!

A kerékpáros lábának szárazon tartása rendkívül fontos a jelenleg is tapasztalható csapadékos időjárásban, a könnyű és rendkívül rugalmas Rain Flex kamásli a külső poliuretán bevonatnak köszönhetően emellett a szél ellen is hatékony védelmet biztosít. Valamennyi varrása vízálló szalaggal megerősített, megakadályozva a víz esetleges beszivárgását.

Vízhatlanított varrások, illesztések, és megfelelően szigetelt nyílások...

Vízhatlanított varrások, illesztések, és megfelelően szigetelt nyílások…

A BBB BWS-19 könnyű és aerodinamikus kamás, a felső nyílásnál alkalmazott 40 mm széles gumiszalag felülről is megakadályozza a víz bejutását. A holland fejlesztők egyértelműen nem egy-két szezonra tervezték: a talpon, valamint az orr-részen található Kevlar megerősítések kellő kopásállóságot biztosítanak. Ez egyes konkurens termékekről nem mondható el…

A Rain Flex nem a hőszigetelés maximalizálását célozza meg, így komoly mínuszokban használata már téliesített kerékpáros cipő feltételez. Ha fokozott hőszigetelő képességgel rendelkező kamáslimodellre van szükség, a BBB kínál bélelt, illetve neoprén változatokat egyaránt. A vízhatlan bevonattal ellátott poliuretán alapanyag viszont kiválóan nyúlik, amely mind aerodinamikai szempontból, mind a praktikus használat, a megjelenés és a tartósság terén egyaránt kívánatos tulajdonság.

Fentről sem szivárog be a nedvesség!

Fentről sem szivárog be a nedvesség!

A BBB Rain Flex kamáslin hátul minőségi, fordított cipzárt találunk, amely ugyancsak profi megoldás a vízhatlanság biztosításához. A rugalmasságnak köszönhetően nincs szükség alsó záródásra, így növelve a kamásli tartósságát, egyben lehetővé téve a gyorsabb fel- és levételt. Természetesen a Rain Flex esetében minden varrás szigetelt, további figyelmesség a tervezők részéről, hogy a biztonság fokozása érdekében a száron fényvisszaverő elemet is helyet kaptak.

Megfelelő tér a stoplinak, mindazonáltal a szigetelés mértéke nem csorbul...

Megfelelő tér a stoplinak, mindazonáltal a szigetelés mértéke nem csorbul…

A közúti közlekedéshez ugyancsak előnyös, hogy a Rain Flex nemcsak diszkrét fekete, hanem neonsárga változatban is elérhető. A lehetőséget csak támogatni tudjuk, mivel a közutakon való közlekedés még a nyári időjárásban sem egy leányálom, nemhogy a borongós, nedves őszi napokon, kiváltképp hajnalban vagy napnyugta után! A hat rendelkezésre álló méret pedig a szokásosnál pontosabb illeszkedést tesz lehetővé, anélkül, hogy “túlfeszítenénk” az alapanyagot.

Elasztikus poliuretán alapanyag

Etalon cipzár, praktikus használat...

Etalon cipzár, praktikus használat…

Jellemzők:

  • fokozott vízhatlanságot biztosító vékony, rugalmas kamásli
  • vízhatlan bevonattal ellátott poliuretán alapanyag
  • feszes illeszkedés
  • kiváló szél- és vízhatlanság
  • minőségi vízzáró “fordított” cipzár
  • rejtett cipzár, belső takarószegéllyel
  • felül 40 mm széles gumipánt a tökéletes vízzárás érdekében
  • ergonomikus szabás
  • fényvisszaverő szegély
  • 37/38, 39/40, 41/42, 43/44, 45/46 és 47/48 méretben
  • fekete vagy feltűnő, biztonságot fokozó neonsárga színben

Mért tömeg: 131 gramm/pár, L méretben.

Ajánlott fogyasztó ár: 12 978 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo