fbpx

Basil Sports Single csomagtartó táska miniteszt

Az 1976-ban alapított holland Basil a kerékpáros táskák szakavatott specialistája. Számos kollekciót kínálnak, amelyben a Basil Sports sorozat a rendkívül praktikus és használatra és a funkcionalitásra helyezi a fő hangsúlyt. Emellett természetesen a táskák kidolgozására és megjelenésére sem lehet panasz!

A Basil Sports Single rugalmasan variálható tárolási megoldást biztosít, mind a bicajos túrákhoz, mind a napi kerékpáros közlekedéshez beválhat. Minőségi, strapabíró darab, praktikus kezeléssel és számos igen hasznos funkcióval. A Sports Single a csomagtartó egyik oldalán kap helyet, 19 literes űrtartalma a mindennapi és szabadidős használatot célozza meg, a legtöbb szituációban ideális méretet biztosít. Beleférnek a munkahelyre vagy az iskolába szükséges kellékek, illetve kisebb bevásárlás is végezhető vele, de az egynapos kerékpáros túra is simán a „tarsolyában van”. Párban, mondjuk egy a Sports kollekcióban szereplő további táska segítségével akár nagyobb kerékpáros kalandok is megvalósíthatók. Vállpánttal és fogantyúval ellátott, így leparkolás után az egész „rakományt” magunkkal vihetjük.

Mindez a Basil Hook On-System rögzítőrendszernek köszönhető, amely rendkívül praktikus fel- és leszerelést tesz lehetővé. A Basil Sports Single táska hátoldalán egy cipzáras „vakzsebet” találunk, a speciális konzol e mögött rejlik, és ezt akasztjuk a rendszerrel kompatibilis csomagtartóra. A táska menet közben stabilan áll, nem mocorog, nem zörög. A biztonsági fül segítségével pedig megelőzhető a véletlen kioldás. Leparkolás után a táska egyetlen mozdulattal lecsatolható, majd az erős fül vagy a mellékelt vállpánt segítségével viselhető, szállítható.

Számos innovatív ötlet avatja a Basil Sports Single modellt klasszikussá mind a túrázók, mind a kerékpáros közlekedők számára. A fejlett technikai alapanyag mindent szárazon tart, a belső főrekeszekben rengeteg cucc elfér, a külső zsebek pedig az apróbb tárgyak számára biztosít megfelelő helyet. A Sports Single „tudásához” és minőségéhez viszonyítva az ár sem vészes – strapabíró, tartós darab, a befektetés bőven megtérül.

A Basil eme mindennapos használatra szánt, sportos, praktikus táskáját természetesen ki is próbáltuk. A Hook On-System gyorsrögzítő rendszer tényleg az egyik legjobb a piacon, a Sports Single stabilan áll, a merevítésnek köszönhetően pontosan illeszkedik a csomagtartóhoz, egyben formatartó is. A fel- lecsatolás nem is lehetne egyszerűbb, gyorsabb vagy biztonságosabb. A táska rendkívül könnyű, így plusz terhet nem cipelünk általa. Egész sok mindennel megpakolható, egy nagyobb sporthátizsák tartalmát simán elnyeli. A hatékony merevítésnek köszönhetően akár egy laptopnak is megfelelő helyet biztosít, bár a Basil Sports kollekción belül erre a célra külön táskamodell áll rendelkezésre. A táska ebben a „kiszerelésben” egyoldalas, de kapható párban is, a sorozat más modelljeivel – például kormánytáskával, laptoptáskával, válltáskával – kiegészítve egy tökéletes kerékpáros táskarendszer építhető ki, amely minden helyzetben, feladathoz és igényhez ideális megoldást biztosít.

Jellemzők:

  • csomagtartóra rögzíthető sportos táska
  • fejlett Hook On-System rögzítőrendszer
  • könnyű technikai alapanyag
  • vízlepergető, mosható, könnyen tisztítható
  • fényvisszaverő elemek a biztonság érdekében
  • hatékony belső merevítés
  • belül körkörösen bélelt
  • kétkocsis minőségi cipzár szegélyborítással
  • három oldalzseb tépőzárral
  • erős fül és mellékelt vállpánt
  • 590 gramm
  • 38 x 29 x 13 cm külső méret
  • 19 literes űrtartalom

Ajánlott fogyasztói ár: 15 590 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo