fbpx

Alpinestars Descender WP esődzseki

A kerékpározásainkhoz döntően csapadék elleni védelmet keresünk, nem akarunk terjedelmes, kényelmetlen esőkabáttal bajlódni, az Alpinestars Descender WP dzseki jelentheti az ideális megoldást. A modellnévben szereplő WP a vízhatlanság angol nyelvű rövidítése, tehát az olasz márka nem árul zsákbamacskát. A fejlett technikai alapanyagból átgondolt tervezéssel készített dzsekijük egyben a széllel is dacol, viszont szellőző nyílásainak köszönhetően megelőzhető a befülledés.

 

alpinestars_descender_3

A Descender WP dzseki esetében minőségi korszerű alapanyagokat kínál a motorsport-ruházatban etalonként emlegetett olasz márka. Aki otthonosan mozog a kétkerekű rokonsportokban, minden bizonnyal ismeri az Alpinestars márkát, lévén kiváló védőfelszerelésben és ruházatban versenyzik Andrea Dovizioso, Jonathan Rea és Dani Pedrosa. A bringások közül olyan csillagok használnak Alpinestars felszerelést, mint például Aaron Gwin, Mick Hannah, Jerome Clementz, Anneke Beerten és Richard Gasperotti.

Ezt a modellt a BikeMag már letesztelte: átmeneti időjásban ideális esődzseki...

Ezt a modellt a BikeMag már letesztelte: átmeneti időjásban ideális esődzseki…

A kerékpáros ruházatban jól kamatozik a “durvább” sportokban megszerzett tapasztalat, az időjárás viszontagságai ott is kihívást jelentenek, megfejelve a fokozott védelem iránti igénnyel. A kerékpározás esetében viszont maga a test a motor, így az ott képződött hőtől is meg kell szabadulni. Emellett kívánatos az alacsony tömeg, a kényelem és a láthatóság. Ennek érdekében az Alpinestars Descender WP dzseki alapanyagában alkalmazott “2.5” membrán tökéletes vízhatlanságot és szélállóságot biztosít, ellenben lehetővé teszi a testpára kifele történő elvezetését, megelőzve ezzel az intenzív mozgás során előforduló befülledést. A stratégiailag elhelyezett szellőzőnyílások nyitogatásával a szellőzés mértéke tovább fokozható, a megfelelő hőháztartás a legtöbb szituációban biztosítható.

Többféle színben elérhető...

Többféle színben elérhető…

Akár ömlik az eső, akár jeges szelek fújnak, a Descender WP kiváló védelmet nyújt, nagy mértékben fokozva a kényelemérzetünket a kerékpáron – már ha ilyenről beszélhetünk egyáltalán a kellemetlen időjárásban! Ilyenkor a bicajozás – kiváltképp közutakon – nem éppen veszélytelen üzem, tehát az Alpinestars népszerű dzsekimodellje fokozott láthatóságot is biztosít. Több ilyen jellemzővel is rendelkezik: már maga a fluoreszkáló sárga alapszín is vonzza a közlekedők tekintetét, továbbá az első és hátsó részen, illetve karon elhelyezett fényvisszaverő nyomat közel 360°-os láthatóságot biztosít.

alpinestars_descender_2Ezen felül a Descender WP első és hátsó vízzáró cipzáras zsebbel rendelkezik, a felfröcskölés ellen pedig meghosszabbított hátrésszel, illetve az ugyancsak meghosszabbított karszabás végén gumis rögzítés véd a víz és a szél bejutásától. Tetszett a puha mikroszálas gallérbélés, amely nemcsak a szigetelés fokozza, hanem kényelmessé teszi a felső záródást. A szilikonnyomattal kiegészített elasztikus derékillesztés pedig segít a felcsúszás megelőzésében: így az illeszkedés is pontos marad, a dzseki nem lobog a szélben, illetve derekunk, vesénk is mindig védve marad.

Az Alpinestars Descender WP esetében minden részlet „klappol”, valódi hiányosságra nem akadtunk. Legfeljebb az országúti kerékpáros szemével nézve lehetne a szabás kissé testhez állóbb, amit gondolom a lezser viseletet előnyben részesítők nem hiányolnak. A könnyű és erős “2.5” vízhatlan és szélálló membránnal ellátott Rip-stop alapanyag pontosan ellátja feladatát, a csapadék elleni hatékony védelem szerencsére a megfelelő szellőzést sem zárja ki. A háton elhelyezett nyílások pedig egyéni „akciókra” is lehetőséget biztosítanak: a belső rész így teljesen átszellőztethető. Hasznos ruházati darab az olasz márkától, amely kis méretre összehajtható, így mindig táskánkban várhatja a „bevetést”.

Mellényváltozatban is kapható...

Mellényváltozatban is kapható…

Jellemzők:

  • könnyű és erős “2.5” vízhatlan és szélálló membránnal ellátott Rip-stop alapanyag
  • stratégiailag elhelyezett szellőzőnyílások
  • biztosítja az ideális hőháztartást, megelőzi a befülledést
  • kerékpáros testhelyzetet feltételező ergonomikus szabás
  • puha mikroszálas gallérbélés a szigetelés és a kényelem érdekében
  • elasztikus mandzsettazáródás tépőzáras megerősítéssel
  • pontos illeszkedés, fokozott védelem és hőszigetelés
  • szilikonnyomattal kiegészített elasztikus derékillesztés a felcsúszás megelőzése érdekében
  • meghosszabbított hátrész a fokozott védelemért
  • első és hátsó zsebek a funkcionalitás biztosítása érdekében
  • YKK vízzáró cipzár könnyen kezelhető húzófülekkel
  • fényvisszaverő nyomatok fokozzák a biztonságot
  • figyelemfelkeltő láthatósági színben is elérhető
  • kapható ujjatlan változatban is
  • S-XXL méretben

Ajánlott fogyasztó ár: 29 339 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján. Az Alpinestars dzsekiválaszték itt érhető el.

Az MTB sport számos sztárja Alpinestars ruházatban versenyez!

Az MTB sport számos sztárja Alpinestars ruházatban versenyez!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo